Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα μείνει κοντά στην ομάδα»

Α. Δημητρίου: «Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος θα μείνει κοντά στην ομάδα»

img_2318


Απογοήτευση και όχι πανικό έφερε η επόμενη ημέρα του αποκλεισμού στους πράσινους όπως τόνισε στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πρασίνων Αντρέας Δημητρίου. Κάλεσε παράλληλα των κόσμο της ομάδας να παραμείνει κοντά τώρα στα δύσκολα και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον χθεσινό αγώνα: «Αλλιώς την περιμέναμε και αλλιώς μας ξημέρωσε. Είναι δύσκολες οι στιγμές για όλους μας. Όλοι νιώθουμε την στεναχώρια του αποκλεισμού. Δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε και σ’ αυτό που πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε. Είδαμε και χθες αλλά και σήμερα τον αγώνα και πάλι στις λεπτομέρειες δεν πήραμε την πρόκριση. Κάναμε λίγα λάθη αλλά τα πληρώσαμε. Αυτό που κρατάμε είναι την παρουσία του κόσμου.»

Η επόμενη ημέρα: «Υπήρχαν απαιτήσεις και αισιοδοξία. Η ίδια ομάδα έκανε τον κόσμο να πιστέψει σ’ αυτήν. Αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε τον Μάρτη και μας έφερε εδώ που ήμασταν χθες. Με απαιτήσεις και 18 χιλιάδες κόσμο. Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος μας θα μείνει κοντά. Εδώ είναι που ο κάθε Ομονοιάτης πρέπει στηρίξει τον άλλο. Να μείνουμε κοντά στην ομάδα γιατί τώρα ξεκινάμε. Κάνουμε λάθη τα αναγνωρίζουμε αλλά και βελτιωνόμαστε. Όμως είμαστε στο ξεκίνημα της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για να φέρουμε στην ομάδα την οικονομική σταθερότητα, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να επιστρέψουμε στις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. »

Τύχη ή ατυχία: «Είναι γεγονός ότι κληρωθήκαμε με την πιο δυνατή ομάδα από τους αδύνατους. Μια ομάδα με αρκετό ταλέντο. Ετοιμάσαμε την ομάδα για να αγωνιστεί απέναντι στους Ρουμάνους αλλά ήταν αδύνατο να ήταν έτοιμη. Στο γήπεδο χθες ήταν περισσότερο θέμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και πληρώσαμε τα λάθη»

Για την αντίδραση: «Η ομάδα αντέδρασε παρά το γκολ που δεχθήκαμε. Πιέσαμε τον αντίπαλο και στην συνέχεια το γήπεδο έγινε καζάνι μέχρι το απίστευτο γκολ του Μπουτέσκου. Θα δούμε τα λάθη και γενικά την συμπεριφορά της ομάδας στα δύσκολα. Θα τα βάλουμε όλα κάτω για να γίνουμε καλύτεροι»

Για τον προγραμματισμό: «Όσα αφορά το πρόγραμμα της ομάδας είχε καθοριστεί. Έχουμε ένα μήνα καιρό και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε εγρήγορση. Είναι λογικό ότι θα υπάρξουνε φιλικά παιχνίδια και θα ανακοινωθούν. Δεν αλλάζει ο στόχος του προγραμματισμού ή δουλειάς. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και αν στην πορεία βρεθεί μια αξιόπιστη λύση η ομάδα θα προσπαθήσει να το αποκτήσει. Καθαρό μυαλό και ο κόσμος να παραμείνει στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι αυτονόητο μόνο όταν καλή ομάδα και επιτυχίες θα γίνεις οικονομικά σταθερός»

Ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς δεν κτίστηκε πάνω στην Ευρωπαϊκή πορεία: «Αυτό είναι κάτι που το έχει τονίσει και ο πρόεδρος. Θα μπορούσαμε να παίζαμε ακόμη δυο παιχνίδια στο ΓΣΠ αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνιστά καταστροφή. Θα πρέπει να μείνουμε κοντά στην ομάδα για να ξεχάσουμε τον αποκλεισμό. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος»