Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επικίνδυνη η Άστρα, καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Επικίνδυνη η Άστρα, καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ

img_4982


Το πρώτο ημίχρονο έχει τελειώσει και οι 2 ομάδες άφησαν ανοικτούς τους λογαριασμούς. Άστρα και ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθαν ισόπαλες 1-1 και θα τα πούνε πλέον στο ΓΣΠ. Έχοντας μια πρώτη εικόνα των Ρουμάνων κόντρα στην ομάδα μας, μπορούμε να εκφέρουμε άποψη σχετικά με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους.

Τα συν

Ταχύτητα

Διαθέτουν μπόλικη. Μπουκαρί, Τέμπο κατά κύριο λόγο, αλλά και ο Φατάι που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο είναι τρομερά γρήγοροι παίκτες και μπορούν αν βρουν χώρο να κάνουν τη ζημιά. Η πράσινη άμυνα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη 90 λεπτά, γενικώς η ομάδα δεν πρέπει να παρασυρθεί.

Μπουντέσκου

Ο πιο ποιοτικός παίκτης της Άστρα. Ήταν αυτός που έφτιαξε το γκολ, είναι γενικώς ο παίκτης που χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή από όλους. Ο Ρουμάνος διεθνής μπορεί να κάνει τη διαφορά και δεν πρέπει να βρει περιθώρια στον επαναληπτικό.

 

Τα πλην

Απειρία

Καλούς  παίκτες έχουν, έμπειρους όμως και με προσωπικότητα όμως δεν φάνηκαν να έχουν. Θεωρούμε ότι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανιστεί αποφασιστική μέσα στο γήπεδο, οι Ρουμάνοι και με τη πίεση του κόσμου κινδυνεύουν να τα χάσουν.

Σαστίζει στην άμυνα

Όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαζε τη μπάλα κάτω, αυτή εξαφανιζόταν. Στη Λευκωσία οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν και μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Η άμυνα τους πιάστηκε αρκετές φορές εκτός ισορροπίας.