Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η πρόκριση θα είναι το κερασάκι στην τούρτα

Η πρόκριση θα είναι το κερασάκι στην τούρτα

img_5269


Γράφαμε χθες για τη δυναμική που κτίζεται από το οικοδόμημα ΟΜΟΝΟΙΑ! Αυτή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της μέρας όταν τα εισιτήρια μετατράπηκαν σε “μαγικά χαρτάκια” λόγω της ζήτησης από τον κόσμο και έφτασε στο αποκορύφωμα της με την ανακοίνωση της διοίκησης για δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους! Ναι ρε, ΟΜΟΝΟΙΑ περήφανα!

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Μα το προφανές, η πρόκριση! Το πράσινο οικοδόμημα πέρασε πάρα πολλά, όμως κατάφερε χάρη στην αγάπη και τις θυσίες του κόσμου να κρατηθεί όρθιο! Εμπνευσμένοι οι ποδοσφαιριστές από τον κόσμο έπαιξαν σπουδαία μπάλα και απέδειξαν πως δεν θέλεις εκατομμύρια για να φτιάξεις ομάδα! Ήρθαν και κάποιες κινήσεις από τη διοίκηση που έδειξαν σεβασμό προς τον κόσμο και είμαστε για τα καλά στο σωστό δρόμο.Η νίκη σήμερα, δεν θα σημαίνει έξοδο από τα χρέη, αλλά θα σημάνει οριστική έξοδο από την εποχή της μιζέριας! Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί!

Συγκεντρωμένοι όλοι λοιπόν, πορωμένοι, με τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση να πατήσουμε την ΄Αστρα! Δεν έχουν τίποτα να διεκδικήσουν από τον αγώνα και πρέπει να το καταλάβουν από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο ΓΣΠ! Και πρέπει να τους το υπενθυμίζουν οι παίκτες μας σε κάθε προσωπική μονομαχία!