Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ταυτότητα της ΑΣ Τρέντσιν

Η ταυτότητα της ΑΣ Τρέντσιν


Ιστορία

Σε αντίθεση με την αντίπαλο της στο δεύτερο προκριματικό, η Τρέντσιν από τη Σλοβακία είναι ακόμα μικρή σε ηλικία αφού ιδρύθηκε το 1992! Μέχρι το 1997 κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη κατηγορία όπου βρίσκεται εώς σήμερα. Δεν έχει καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο, αυτό που έχει ενδιαφέρον να αναφερθεί είναι πως ανήκει στον Ολλανδό πρώην διεθνή, Tscheu La Ling!

Τίτλοι

Πρωταθλήματα: –

Κύπελλα: –

Η έδρα

Stadion na Sihoti Trencin, χωρητικότητας 4500 θεατών

Η Τρέντσιν σήμερα

Κάπως παραπλανητικός ο τίτλος, αφού και στο χθες δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει! Όπως και να έχει, πέρσι η ομάδα τερμάτισε 3η, μόλις 6 πόντους πίσω από την πρωταθλήτρια Σλόβαν Μπρατισλάβας! Φέτος έχει ήδη παίξει τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Νίτρα και κέρδισε 4-0 με χατ τρικ του μεταγραφικού στόχου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Άντι Φαντέντο!

Ο προπονητής και τα αστέρια

Προπονητής της ομάδας ο Λούμπομιρ Νοσίτσκι. Είναι 45 ετών και στην ουσία προσπαθεί να κτίσει το όνομα του με την Τρέντσιν.

Μεγάλο αστέρι της Τρέντσιν, ο Νιγηριανός Άντι Φαντέντο που ήταν μέχρι πρόσφατα στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Άλλοι παίκτες που αξίζουν μνείας είναι ο 21χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές Ρόμπερτ Μαζάν, ο 22χρονος επίσης διεθνής Γιάκουμπ Χόλουμπεκ και ο μέσος Σάμουελ Στέφανικ.