Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα ένιωθαν πιο άνετα αν τα είχαν

Θα ένιωθαν πιο άνετα αν τα είχαν

img_5323


Ο προγραμματισμός και ο προϋπολογισμός της περιόδου, έγιναν χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στα έσοδα του σωματείου, τα χρήματα που θα λάμβανε από την Ευρώπη. Αυτό είπε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Στέλιος Μυλωνάς στη Γενική Συνέλευση, αυτό επανέλαβε και χθες ο Αντρέας Δημητρίου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις.

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο προϋπολογισμός έχει πέσει αρκετά, ενώ έχουν πωληθεί οι Δημήτρης Χριστοφή και Αντρέ Άλβες, η λογική λέει πως ο αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν σημαίνει απαραίτητα καταστροφή. Όταν όμως μιλάμε για 14 εκατομμύρια χρέος, το 1 εκατομμύριο που θα λάμβανε η ΟΜΟΝΟΙΑ από τη συμμετοχή της στον τρίτο προκριματικό και πιθανότατα τον τέταρτο, σίγουρα δεν είναι αμελητέα ποσότητα και σίγουρα όλοι στην Καρπενησίου θα ένιωθαν πιο άνετα αν τα είχαν. Με άλλο αέρα για παράδειγμα να έψαχνε η ΟΜΟΝΟΙΑ για μεταγραφή αν ήξερε πως θα έπαιρνε αυτά τα λεφτά.

Θεωρείται βέβαιο πως θα ξεκινήσει νέα προσπάθεια εξεύρεσης χορηγών, έτσι ώστε να αναπληρωθεί το κενό. Επίσης βέβαιο είναι πως θα ζητηθεί η βοήθεια του κόσμου. Το μεγαλύτερο στοίχημα, είναι κερδηθεί ξανά η εμπιστοσύνη του κόσμου και κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα από πράξεις και αποτελέσματα.