Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα προβάρει εντεκάδα Ευρώπης;

Θα προβάρει εντεκάδα Ευρώπης;

sam_0251


Τέσσερα φιλικά έδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Πολωνία, κανένα με την ίδια εντεκάδα. Ο προπονητής της ομάδας Τόνι Σαβέφσκι, προτίμησε να ανακατέψει καλά την τράπουλα, να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες και να πειραματιστεί με συγκεκριμένα πράγματα που είχε στο μυαλό του.

Το φιλικό με την Ξάνθη, είναι το τελευταίο πριν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για αυτό έχει χαρακτηριστεί πρόβα τζενεράλε. Αναμένουμε πως ο κόουτς θα χρησιμοποιήσει για κάποιο χρονικό διάστημα την εντεκάδα που έχει στο μυαλό του και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι αυτή. Για κάποιες θέσεις προφανώς υπάρχουν ακλόνητα φαβορί.

Στον άσσο σίγουρα θα είναι ο Μορέιρα και μπροστά του θα έχει τους Σκαραμοτσίνο, Αντράντε, Αλαμπί και πιθανότατα το Χάρη Κυριάκου που είναι σαφώς πιο έτοιμος από ο Χοσέ. Στον άξονα η τριάδα Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς που θέλει να θυμηθεί τα παλιά. Μια θέση στα φτερά είναι καπαρωμένη από το Σκέμπρι, ενώ την άλλη θα κτυπήσουν οι Πλατινί και Τέιλορ. Σε θέση φορ, ο Ούκας Γκικίεβιτς.