Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Μπούις στη U21 και Καλλικάς στη U17

Μπούις στη U21 και Καλλικάς στη U17


Το Φάτζιο Μπούις και το Χάρη Καλλικά ως προπονητές στις ομάδες κάτω των 21 και κάτω των 17 αντίστοιχα ανακοίνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Διαβάστε ακόμα: Αναλαμβάνει τους Νέους ο Μπούις

Η ανακοίνωση:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει προχωρήσει στην πρόσληψη του Φάτζιο Μπούις στη θέση του προπονητή της ομάδας των U21, όπως και του Χάρη Καλλικά στη θέση του προπονητή της ομάδας των U17.

Η εφορία ποδοσφαίρου του Σωματείου μας έκρινε ομόφωνα πως οι δύο συγκεκριμένοι προπονητές ήταν οι καταλληλότεροι για να αναλάβουν το πόστο που τους έχει ανατεθεί, αφού επιλέχθηκαν ανάμεσα από αρκετούς υποψήφιους που διεκδικούσαν τις δύο θέσεις.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ομάδες των U21 και των U17 θα βρίσκονται υπό την εποπτεία της πρώτης ομάδας και θα προπονούνται στο «Ηλίας Πούλλος».

ΦΑΤΖΙΟ ΜΠΟΥΙΣ
Γεννήθηκε στο Βέλγιο, στις 27/09/1974 και είναι κάτοχος του ποδοσφαιρικού διπλώματος UEFA A. Την περσινή αγωνιστική περίοδο (2012-13) ξεκίνησε να δουλεύει σαν πρώτος προπονητής, ανεβάζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την ΑΕΚ Κουκλιών στην α’ κατηγορία, σαν δευτεραθλήτρια β’ κατηγορίας.

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες σε Βέλγιο, Ελλάδα και Κύπρο, έχοντας περισσότερες από 450 συμμετοχές και πέραν των 60 γκολ. Ο Κύπριος φίλαθλος τον γνώρισε μέσα από την παρουσία του στην ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, τον οποίο βοήθησε στο να κατακτήσει το κύπελλο Κύπρου το 2009. Μιλά έξι γλώσσες, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Αγγλικά, Ελληνικά και Σέρβικα.

ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΛΙΚΑΣ
Γεννήθηκε στη Λευκωσία, στις 28/06/1980 και είναι κάτοχος Πτυχίου στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι κάτοχος και του ποδοσφαιρικού διπλώματος UEFA B.

Από τον Αύγουστο του 2006 είχε ενταχθεί στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχοντας ρόλο τόσο σαν προπονητής όσο και σαν γυμναστής. Αρχικά προπονούσε κλιμάκια της Ακαδημίας του Σωματείου μας στη Λευκωσία, το 2009 μέχρι το 2011 ανέλαβε την επίλεκτη ομάδα των U13, την επόμενη διετία ήταν ο προπονητής της ομάδας των U15, ενώ από σήμερα έχει αναλάβει την ομάδα των U17 του Σωματείου μας.