Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Π. Χρυσάνθου: “Όλοι μαζί να κερδίσουμε τη μάχη”

Π. Χρυσάνθου: “Όλοι μαζί να κερδίσουμε τη μάχη”

img_4678


Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας έκανε πριν από λίγο ο Παύλος Χρυσάνθου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη παρουσία και τη στήριξη του στη Ρουμανία και κάλεσε όλο το ΛΑΟ της ομάδας να δώσει βροντερό παρόν στο ΓΣΠ. Τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Αναλυτικά:

Για τον αγώνα στο Βουκουρέστι

Είναι σίγουρα θετικό ότι σκοράραμε στο Βουκουρέστι, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στον επαναληπτικό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που εμείς θέλουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλάρωση και εφησυχασμό.

Για το μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο της ομάδας είναι να στηρίξει με πάθος την ΟΜΟΝΟΙΑ και να την ενθαρύνει στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού. Εκεί είναι που πραγματικά ο ποδοσφαιριστής έχει ανάγκη τη στήριξη. Η παρουσία του κόσμου στον αγώνα είναι απαραίτητη όσο ποτέ στο παρελθόν. Όλοι μαζί πρέπει να κερδίσουμε μια μάχη της οποίας η έκβαση είναι ακόμα αβέβαιη. Στην παρουσία μου στο Βουκουρέστι έχω καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι αυτό που μεταξύ άλλων τους απασχολεί (πέραν από το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές) είναι η καυτή έδρα που θα αντιμετωπίσουν. Πρέπει να τους κάνουμε να το νιώσουν στο πετσί τους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ούτε ακρότητες ούτε υπερβολές. Ο κόσμος μας ξέρει πολύ καλά πώς πρέπει να συμπεριφερθεί και αυτό το αποδείξαμε στο Βουκουρέστι αν και είμασταν λίγοι. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους που ήρθαν στον εκτός έδρας αγώνα. Καλούμε μαζί με αυτούς και όλους τους υπόλοιπους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να δώσουν μαζικά το παρόν τους στο ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη οικογένεια και όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να διεκδηκήσουμε τη πρόκριση στον τρίτο προκριματικό που τόσο πολύ θέλουμε και χρειαζόμαστε.  Την Πέμπτη όλοι πάμε ΓΣΠ!