Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα είπαν για τον προγραμματισμό – Ανακοίνωση Δ.Σ.

Τα είπαν για τον προγραμματισμό – Ανακοίνωση Δ.Σ.

sak_8623


Μέσω ανακοίνωσης η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή δυναμική του παρουσία στο γήπεδο, και τον καλεί να παραμείνει κοντά για να επιτευχθεί ο στόχος του νταμπλ. Η εφορία ποδοσφαίρου, είχε σήμερα συνάντηση με την τεχνική ηγεσία, όπου αναλύθηκαν οι λόγοι που η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης και συζητήθηκε το πως θα προγραμματιστεί η ομάδα το μήνα Αύγουστο που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για την χθεσινή μεγαλοπρεπέστατή του παρουσία στο παιχνίδι με την Άστρα.

Παρά τον χθεσινό αποκλεισμό, που φυσιολογικά έχει σκορπίσει την στεναχώρια σε όλη την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δηλώνουμε αποφασιστικά ότι πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις προοπτικές της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι η Άστρα ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος και πως η πρόκριση θα παιζόταν στις λεπτομέρειες, με τις πιθανότητες να ήταν στο 50%-50%.

Αναγνωρίζουμε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα μας για να έρθει η πρόκριση. Αυτό που τώρα πρέπει να κάνουμε είναι να συμβιβαστούμε με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, να γυρίσουμε σελίδα και να δουλέψουμε όλοι με μοναδικό γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχει παρουσιάσει η ομάδα μας.

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στην εφορία ποδοσφαίρου και τον προπονητή, Τόνι Σαβέβσκι, στην οποία συζητήθηκε – πέραν από τον χθεσινό αγώνα – ο προγραμματισμός για τον μήνα Αύγουστο, αλλά και το πώς θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα διευθετηθούν ορισμένοι φιλικοί αγώνες, οι οποίοι θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Τον περασμένο Μάρτιο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινήσαμε μία τιτάνια προσπάθεια. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος, οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πανηγυρίσουμε περήφανοι επιτυχίες στο μέλλον”.