Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το στυλ πάντως δεν αλλάζει

Το στυλ πάντως δεν αλλάζει


Εκεί που περιμέναμε μέσο, όλα δείχνουν πως πρώτα θα ακούσουμε για μεταγραφή επιθετικού. Και εκεί που θεωρούσαμε πως η μεταγραφή θα αφορά το Μιχάλη Κωνσταντίνου, ήρθαν και τα ονόματα των Μιρτάκοβιτς και Φανέντο, να περιπλέξουν κάπως το τοπίο.

Το βέβαιο πάντως ένα είναι: ο Σαβέφσκι ψάχνει άλλον ένα επιθετικό του κουτιού. Κωνσταντίνου, Μιρτάκοβιτς και Φανέντο, είναι ψηλοί, γεροδεμένοι και γεμίζουν την αντίπαλη περιοχή. Με δεδομένο ότι ο Σαβέφσκι έχει άλλον ένα φορ με παρόμοια χαρακτηριστικά (Γκικίεβιτς), φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις για το στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Όλοι οι προαναφερθέντες, έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τον Αντρέ Άλβες.

Ταπεινή μας άποψη πάντως, είναι πως η ιδανική κατάληξη της αναζήτησης επιθετικού θα λήξει με το Μιχάλη Κωνσταντίνου τριφυλλοφόρο. Πρώτον λόγω του ότι αν ο Μιχάλης μπορέσει να έρθει σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, οποιαδήποτε ποιοτική σύγκριση με τους άλλους μοιάζει μάλλον αστεία. Δεύτερον γιατί έχει πολλά να προσφέρει σαν προσωπικότητα τόσο τη χρονιά που μπαίνει και θα τον βρει σαν ποδοσφαιριστή, όσο και στο μέλλον από κάποιο άλλο πόστο. Τρίτον γιατί είναι αγαπητός στον κόσμο που θα δει ένα Κύπριο, να συμμετέχει στη προσπάθεια. Και τέταρτον, δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, και θα μπορεί να αποκτηθεί και ανασταλτικός μέσος.