Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το ψάχνουν, αλλά πρώτα η Άστρα

Το ψάχνουν, αλλά πρώτα η Άστρα

img_4926


Δεν έχουν σταματήσει τις μεταγραφικές διεργασίες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι άλλωστε μεταγραφική περίοδος, υπάρχει χώρος για άλλη μια μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή για το κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ έχουν και την επιλογή απόκτησης ποδοσφαιριστή U21 που δεν θα πάρει θέση στους 17 ξένους.

Οι στόχοι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι συγκεκριμένοι. Ο πρώτος είναι επιθετικός, κάτι που έγινε ξεκάθαρο εδώ και καιρό, ενώ είναι πιθανόν να αποκτηθεί και νεαρός μέσος. Ο Σαβέφσκι θέλει άλλη μια λύση πίσω από τον Γκικίεβιτς. Ο λόγος που άλλαξε γνώμη για τη θέση αυτή (αρχικά θεωρούσε πως είναι καλυμμένος) είναι γιατί θεωρεί πως ο Σκέμπρι έχει χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να παίξει ρόλο αντί-Ασσίς όταν ο Νούνο χρειάζεται να ξεκουραστεί ή είναι εκτός. Σε κάποιες περιπτώσεις λοιπόν δεν θα τον έχει διαθέσιμο για τη κορυφή της επίθεσης και αυτό είναι που θέλει να καλύψει.

Όπως και να έχει πάντως, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: προτεραιότητα έχει η Άστρα και αν δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό, κανείς από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να  σχολιάσει, ή να ασχοληθεί με μεταγραφές. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν πως η ομάδα έχει όλα τα φόντα να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ του Europa, για αυτό δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να  διαταράξουν τις ισορροπίες.