Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φόρτσα τριφυλλάρα!

Φόρτσα τριφυλλάρα!

img_5194


Η μεγάλη μέρα έχει φτάσει! Το ΓΣΠ φοράει τα γιορτινά του, η ομάδα είναι πανέτοιμη, το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπαίνει στο γήπεδο για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση, την πρώτη επί ρουμάνικης ομάδας στην ιστορία της! Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, υπάρχει όμως μεγάλη πίστη. Περάσαμε δύσκολα, δεν γονατίσαμε, αντέξαμε και τώρα ορθώνουμε ανάστημα! Ετοιμαζόμαστε για μεγάλα πράγματα!

Είναι καλή ομάδα η Άστρα, είναι όμως καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ! Και πέραν από την ποιότητα, το σωματείο μας υπερτερεί και στη δίψα, θα υπερτερεί και στο πάθος! Η δυναμική που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες είναι άνευ προηγουμένου, γυαλίζει το μάτι και του τελευταίου οπαδού που θα έρθει στο γήπεδο. Το θέλουμε όλοι πολύ και το δείχνουμε! Το θέλουμε και θα το πάρουμε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό!

Ραντεβού στις 20:00 στο ΓΣΠ λοιπόν, για να πάρουμε όλοι μαζί τη μεγάλη πρόκριση! Όσο καλός και αν είναι ο αντίπαλος θα υποκύψει στον πραγματικό τρόμο της Λευκωσίας. Την αποψινή πρόκριση δεν την χαρίζουμε σε κανένα! Φόρτσα τριφυλλάρα…