Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ισάιλα: “Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την ΟΜΟΝΟΙΑ” (video)

Ισάιλα: “Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την ΟΜΟΝΟΙΑ” (video)


Μπούμερανγκ μπορεί να γυρίσει η δύναμη του κόσμου, όπως δήλωσε σήμερα ο Ντανιέλ Ισάιλα. Ο Ρουμάνος τεχνικός θεωρεί πως ο κόσμος μπορεί να δώσει πίεση και άγχος στην ομάδα μας, εάν το παιχνίδι δεν εξελιχτεί όπως εμείς θέλουμε. Το omonoianews.com ήταν στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ και μετέφερε ζωντανά τις δηλώσεις του προπονητή της Άστρα Τσιούρτζιου, Ντανιέλ Ισάιλα.

Ντάνιελ Ισάιλα: Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι να δώσουμε απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ξεκινούμε το παιχνίδι με φαβορί την ΟΜΟΝΟΙΑ μετά το 1-1. Ήρθαμε να αγωνιστούμε έστω κι αν έχουμε λιγότερες πιθανότητες. Δεν θα παραδοθούμε, αλλά θα αγωνιστούμε. Το ξέρω πως θα αντιμετωπίσουμε φανατικό κοινό που θα σπρώξει την ομάδα του. Θα κάνουμε όμως το δικό μας παιχνίδι.

Είδαμε πως η Άστρα έχει πολύ καλές μονάδες. Θα επηρεαστούν από την απειρία;

Καταρχήν σε ότι αφορά το κόσμο, ναι είναι υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν όμως το παιχνίδι κυλά και το παιχνίδι δεν πάει όπως το θέλουν, μπορεί να γυρίσει μπούμεραγκ. Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει παντού, όταν έχεις πολύ κόσμο. Στο πρώτο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε και γκολ. Αυτό που μας έλειψε δεν ήταν η απειρία, αλλά η τύχη. Είδατε τη διπλή ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 και όχι μόνο δεν το κάναμε, αλλά ισοφαριστήκαμε.

Να περιμένουμε κάτι διαφορετικό; Ίσως το Λαμπάν;

Θα το δείτε αύριο με την έναρξη. Δεν είναι λόγος ότι γνωρίζει το γήπεδο για να παίξει, είναι πολύ καλός παίκτης. Αν θα χρησιμοποιηθεί θα δούμε αύριο.

Έχετε εντοπίσει αδυναμίες στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Έχω παρατηρήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολλά παιχνίδια. Άλλαξε 5-6 παίκτες αλλά το στυλ της είναι το ίδιο και είμαι κατάλληλα προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω.