Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό του

Έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για τον εαυτό του

img_5196


Άλλη μια ευκαιρία έδωσε ψες ο Τόνι Σαβέφσκι στον Πιέρ Εμπέμπα. Ο κόουτς χρησιμοποίησε τον κάτοχο βελγικού διαβατηρίου για ένα 20λεπτο στο φιλικό με την Αγία Νάπα, με παρτενέρ στην άμυνα τον υπό δοκιμήν Γκανίου Ογκουνγκμπε. Αυτός όμως, σε αντίθεση με το νεαό Γκανίου, δεν βοήθησε τον εαυτό του.

Τα 2 σοβαρά λάθη που έκανε ο Εμπέμπα, άφησαν αρνητική εντύπωση. Ειδικά το πρώτο, σε κανονικό αγώνα θα είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του. Ο Σαβέφσκι του δίνει ευκαιρία να δείξει ότι είναι θέμα προσαρμογής και ότι μπορεί να προσφέρει, αυτός όμως δεν την αρπάζει. Και δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει επόμενη.

Το επόμενο φιλικό είναι σε 1 εβδομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε επικοινωνία με 2 ομάδες για παραχώρηση του με δανεισμό (επικρατέστερος ο Ερμής). Το γεγονός ότι έχει ήδη 3 κεντρικούς αμυντικούς και συζητάει με τέταρτο που θα αποτελέσει επένδυση, δεν αφήνει ιδιαίτερο χώρο στο ρόστερ για τον Εμπέμπα. Και μπορεί το χαμηλό του συμβόλαιο να μην αποτελεί μεγάλο ή καταστροφικό βάρος, σίγουρα όμως αν δεν έχει χώρο στα πλάνα του κόουτς, ιδανικά θα παίξει φέτος ποδόσφαιρο αλλού.