Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχουν προβλήματα, έχουμε δουλειά

Έχουν προβλήματα, έχουμε δουλειά

img_1094


Δύο εβδομάδες απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι πέρασε μάλλον γρήγορα, παρά τον οδυνηρό αποκλεισμό μας από την Ευρώπη και η πρεμιέρα μας κτυπάει την πόρτα. Προφανώς το ζήτημα είναι να εμφανιστούμε σε πρώτη φάση πιο έτοιμοι από την αντίπαλο μας Ανόρθωση, να κερδίσουμε και να κτίσουμε στη νίκη.

Καθώς μιλάμε ο αντίπαλος μας μοιάζει γεμάτος προβλήματα. Οι επιπτώσεις του δικού τους ευρωπαϊκού αποκλεισμού ήταν πολύ πιο σοβαρές και έντονες από τις δικές μας. Μόλις την περασμένη εβδομάδα βρήκαν πρόεδρο, ενώ ακόμα ψάχνουν προπονητή. Την ίδια στιγμή τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Ανόρθωση, δύσκολα θα αφήσουν ανεπηρέαστους τους παίκτες, ειδικά από τη στιγμή που το ρόστερ της υπάρχουν περιπτώσεις τύπου…Παβίτσεβιτς.

Τα πιο πάνω όμως δεν σημαίνουν τίποτα απολύτως! Η Ανόρθωση δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει μάλιστα ποιοτικό ρόστερ, παρά τα όσα αναφέρουμε. Μια καλή και σοβαρή ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να την κερδίσει μέσα και έξω από το σπίτι της, μια όχι και τόσο καλή θα χάσει! Δεν σηκώνει υποτίμηση ειδικά από τη στιγμή που και εμείς χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά.

Δουλειά καταρχάς για να κλείσει το ρόστερ. Τρεις ποδοσφαιριστές περνάνε από δοκιμαστικά, ένας τέταρτος είναι στον προθάλαμο του Ηλίας Πούλλος και ένα πέμπτος ενδέχεται να αποκτηθεί για τα χαφ. ΟΚ οι πρώτοι τρεις δεν επηρεάζουν άμεσα το ρόστερ και είναι ουσιαστικά εκτός του προγραμματισμού. Εκείνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι ούτε το δικό μας ρόστερ είναι ολοκληρωμένο. Ο δεύτερος τομέας που θέλουμε δουλειά, είναι ασφαλώς η αμυντική λειτουργία. Είναι ο μοναδικός τομέας που η ομάδα μας μοιάζει να ψάχνεται, με θέσεις στην εντεκάδα να είναι ανοικτές προς διεκδίκηση ενώ γενικώς απέχουμε από την αμυντική ομοιογένεια.