Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Δ.Σ. για τα χθεσινά

Ανακοίνωση Δ.Σ. για τα χθεσινά

1094708_565775266812004_134378968_o


Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σχετικά με όσα έγιναν μετά τον αγώνα στο Πελένδρι:

Αναφορικά με τα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλει να αναφέρει τα ακόλουθα:
– Καταδικάζει τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο διαιτητής, Λεόντιος Τράττος, από μία πολύ μικρή μερίδα οπαδών της ομάδας μας, μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.
– Με το που τα επεισόδια ξεκίνησαν, ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Στέλιος Μυλωνάς, ορισμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέλη του προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, λειτούργησαν κατασταλτικά συμβάλλοντας στα μέγιστα ούτως ώστε ο διαιτητής να αποχωρήσει με ασφάλεια από το γήπεδο.
– Εκφράζουμε τη δημόσια απολογία μας προς τον διαιτητή, Λεόντιο Τράττο και τονίζουμε με έντονο τρόπο πως η βία σε οποιαδήποτε της μορφή ή οι προπηλακισμοί, δεν λύνουν ποτέ κανένα πρόβλημα, παρά μόνο δημιουργούν περισσότερα και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις αρχές που πρεσβεύει το Σωματείο μας.
– Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα συνέλθει έκτακτα για να μελετήσει τα όσα συνέβηκαν μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Άρη.
– Έχουμε ήδη εκφράσει προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου την πρόθεσή μας για συνάντηση, προκειμένου να συζητηθεί το όλο ζήτημα.
– Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει μία τιτάνια μάχη για επιβίωση και μόνο ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό. Ταυτόχρονα, επιβάλλεται να αποφεύγονται ενέργειες που διασύρουν την εικόνα του Σωματείου και δημιουργούν τεράστια αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα. Κατά την διάρκεια των χθεσινών γεγονότων δεν προπηλακίστηκε μόνο ο διαιτητής του αγώνα, αλλά στην εξέλιξή τους δημιουργήθηκαν εντάσεις ανάμεσα και σε μέλη της ίδιας μας της οικογένειας, με προπηλακισμό μελών της προπονητικής ομάδας και κάποιων ποδοσφαιριστών. Ας αναλογιστεί ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ προς τα πού οδηγούμαστε.