Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δουλειά και βελτίωση

Δουλειά και βελτίωση

img_5467


Παρόλο που αν το καλοσκεφτεί κανείς στο τέλος η πρόκριση θα μπορούσε να έρθει, αν αποφεύγονταν κάποια ατομικά λάθη, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν στα παιχνίδια με την Άστρα αυτή που έπρεπε και στα 180 λεπτά. Έχουμε ένα μήνα μέχρι το πρωτάθλημα και ανεξάρτητα από τις όποιες προσθήκες, χρειάζεται βελτίωση.

Η βελτίωση πρέπει να έρθει και στις 3 γραμμές. Ξεκινώντας από την άμυνα, το γεγονός πως ο Μορέιρα χρειάστηκε να κάνει αρκετές επεμβάσεις δείχνει πως έγιναν λάθη. Η αλήθεια είναι πως ήταν στιγμές που η άμυνα δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη και θεωρούμε πως και τα 3 τέρματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Η τετράδα μπροστά από το Μορέιρα είναι η τελευταία γραμμή θωράκισης της εστίας και προφανώς τα λάθη δεν συγχωρούνται.

Μεσοεπιθετικά τώρα, ήταν πιο λογικό να χρειάζεται κάποια δουλειά, αφού άλλαξε ο κεντρικός κυνηγός και ο ένας μέσος. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η εικόνα του αγώνα άλλαξε όταν πέρασε στο παιχνίδι ο Εφραίμ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει καλύτερα και να προσθέσει αυτοματισμούς (τους οποίους είδαμε πέρσι στο παιχνίδι της) όπως και δημιουργικότητα.

Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Σαβέφσκι θα κτίσει και φέτος καλή ομάδα. Έχει μπροστά του ένα μήνα να διορθώσει κάποια λάθη, για να μπει διεκδικητικά στην κούρσα του πρωταθλήματος.