Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβεβαίωσε πως έχει απαιτήσεις

Επιβεβαίωσε πως έχει απαιτήσεις

sak_0588


Από το φιλικό κόντρα στη Δόξα, είχαμε σημειώσει ότι ο Χάρης Κυριάκου παρουσιάστηκε πιο επιθετικός, πιο σίγουρος για τον εαυτό του στο γήπεδο. Χθες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Αγία Νάπα, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι φέτος έχει περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό του και ότι στόχος του είναι η εντεκάδα.

Ο Χάρης Κυριάκου πέρσι θεωρήθηκε για πρώτη φορά στα 23 του, μέλος της ομάδας, υπό την άποψη ότι δεν πήρε μια μεμονωμένη συμμετοχή, αλλά 11. Αυτή η συχνή χρησιμοποίηση, του έδωσε την αυτοπεποίθηση να κοιτάξει πιο ψηλά και αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει. Να καθιερωθεί στην ομάδα της καρδιάς του.

Ίσως το χθεσινό φιλικό να μην είναι το καλύτερο κριτήριο, μιας και η Αγία Νάπα είναι μικρή ομάδα, που δεν επιτέθηκε και τόσο. Αυτό που είδαμε όμως εμείς, ήταν ένα Χάρη σίγουρο για τις κινήσεις του, επιθετικό στο παιχνίδι του και αποφασιστικό στις μονομαχίες. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου. Για τη θέση του δεξιού μπακ στην πρεμιέρα, ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο Ισπανός Χοσέ Μαρτίνεθ. Ο Χάρης όμως θα παλέψει τόσο τώρα, όσο και μέσα στην εξέλιξη της χρονιάς για να πάρει τη θέση.