Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιφυλάσσει εκπλήξεις ο Τόνι;

Επιφυλάσσει εκπλήξεις ο Τόνι;

img_6101


13 ποδοσφαιριστές είχε χρησιμοποιήσει ο Τόνι Σαβέφσκι στο φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα, ανοίγοντας ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο τα χαρτιά του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Ανόρθωση. Όλα δείχνουν πως το μοναδικό ερωτηματικό αφορά την κορυφή της επίθεσης, για την τριπλέτα μπροστά όμως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Με βάση τα όσα είδαμε, 2 είναι τα σενάρια: το πρώτο τοποθετεί τον Ούκας Γκικίεβιτς στη κορυφή της επίθεσης και τους Σκέμπρι-Εφραίμ αριστερά και δεξιά. Με αυτό τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ αποκτά όγκο στο κουτί. Στο δεύτερο σενάριο μετακινείται ο Σκέμπρι στην κορυφή με τους Πλατινί και Εφραίμ στα άκρα, κάτι που προσδίδει ευελιξία. Αν θα έχουμε έκπληξη, θεωρούμε πως θα είναι σε κάποιο από τα φτερά, αφού και ο Τόνι Τέιλορ είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Κατά τα άλλα και ο Σοφιάν Σερφά χτυπά θεωρητικά μια θέση στο κέντρο της άμυνας, αλλά πολύ δύσκολα θα το δούμε να εκτοπίζει τον Αλαμπί. Πιθανότερη εντεκάδα αυτή τη στιγμή μοιάζει αυτή που είδαμε στο Αμμόχωστος δηλαδή, τον Μορέιρα κάτω από τα δοκάρια, δεξιά και αριστερά τους Χοσέ και Σκάρα, κέντρο της άμυνας Ζοάο Πάουλο και Αλαμπί, στον άξονα Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς, στα φτερά Πλατινί και Εφραίμ με μοναδικό προωθημένο το Σκέμπρι.