Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η αποστολή για τα Κούκλια

Η αποστολή για τα Κούκλια

img_4060


Νέο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ στα Κούκλια. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το αυριανό φιλικό στην Πάφο και με το τέλος του προγράμματος ο Τόνι Σαβέφσκι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι.

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική και τελειώματα φάσεων, με το πρόγραμμα να το ακολουθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου και του Ζοάο Πάολο Αντράντε που έμεινε όμως εκτός αποστολής όπως και άλλοι βασικοί (Ασσίς, Εφραίμ, Χοσέ). Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σοφιάν Σερφά που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Για το αυριανό (19:00) φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την ΑΕΚ Κουκλιών, στο κοινοτικό στάδιο Κουκλιών, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Χοσέ Μορέιρα, Κόριν Μπρουκς, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Χάρης Κυριάκου, Ονησίφορος Ρουσιάς, Αντρέας Παναγιώτου, Παναγιώτης Θεράποντος, Γιάννης Χατζηβασίλης και Σοφιάν Σερφά. Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά στο «Ηλίας Πούλλος».