Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΚΟΠ για τα χθεσινά στο Πελένδρι

Η ΚΟΠ για τα χθεσινά στο Πελένδρι

image


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημερώθηκε με λύπη και έντονη ανησυχία για τα όσα απαράδεκτα ακολούθησαν μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού αγώνα Άρης – Ομόνοια.

Η ΚΟΠ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την επίθεση που δέχτηκε ο διεθνής μας διαιτητής και Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Λεόντιος Τράττος. Ταυτόχρονα, επαναλαμβάνει την αποφασιστικότητα της να συμβάλει μέσα στο πλαίσιο που της επιτρέπουν οι κανονισμοί της για την αποφυγή τέτοιων τρομοκρατικών επιθέσεων στο ποδόσφαιρο μας που μόνο ζημιά προκαλούν.

Σε μια εποχή που τα Σωματεία μας καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, τέτοιες συμπεριφορές μόνο επιπρόσθετα σοβαρά προβλήματα δημιουργούν στο ποδόσφαιρο μας και ελπίζουμε ότι οι έρευνες της αστυνομίας να οδηγήσουν τους ένοχους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια της προς το πρόσωπο του κ. Λεόντιου Τράττου και επαναλαμβάνει την πρόθεση της για συνεργασία με όλους τους φορείς για αποτροπή τέτοιων συμπεριφορών που προσβάλλουν το άθλημα.

Cfa