Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλή απόδοση και φιλική τριάρα (video)

Καλή απόδοση και φιλική τριάρα (video)

img_5940


Αρκετά καλή απόδοση είχε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο σημερινό φιλικό με τον Άρη, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 στο Πελένδρι. Χάθηκαν δεκάδες ευκαιρίες ενώ ακυρώθηκαν και δύο γκολ για την ομάδα μας.

Ο Τόνι Σαβέφσκι είδε τους παίκτες του να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, με τους περισσότερους να δείχνουν ανεβασμένοι, 20 ημέρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στα του ματς, η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά και στο 12ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με δράστη τον αρχηγό της Λεάντρο Αλμέιδα. Ο Λέο κατάφερε να σκοράρει με δυνατό σουτ. μετά από σέντρα του Τέιλορ και έξυπνη προσποίηση του Εφραίμ.

Το τριφύλλι δεν έριξε ρυθμό και έξι λεπτά αργότερα πήρε προβάδισμα δύο γκολ, με τον Τέιλορ αυτή τη φορά να βρίσκει δίκτυα. Ο Νούνο ήταν αυτός που του έδωσε έτοιμο γκολ. Ο Πορτογάλος, κατάφερε στο 24′ να χριστεί και αυτός σκόρερ, όταν ο Γκικίεβιτς τον έβγαλε φάτσα με το τέρμα.

Μεταξύ των τριών γκολ ο Άρης είχε κλασικές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να μην είναι το ίδιο εάν ο Κόριν Μπρουκς δεν αντιδρούσε σωστά. Ο Άγγλος είχε πολύ καλή παρουσία.

Με το τέλος του αγώνα, οπαδοί προπηλάκισαν τον Λεόντιο Τράττο και κλήθηκε η αστυνομία για να αποχωρήσει ο Τράττος με ασφάλεια.

Δείτε αργότερα απόψε όλα τα γκολ.