Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μάλλον δεν παίρνει μέσο

Μάλλον δεν παίρνει μέσο


Το ημερολόγιο δείχνει 27 Αυγούστου, η περίπτωση του Γιαννίκ Μπονέ φαίνεται να μην προχωράει γιατί δεν την θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει και λύση με το θέμα του Πιέρ Εμπέμπα δεν έχει βρεθεί ακόμα. Απόλυτος δεν είναι σωστός να είσαι σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, όλα όμως δείχνουν πως οι πράσινοι δεν θα πάρουν μέσο.

Η άποψη μας για το θέμα είναι γνωστή, θεωρούμε ότι χρειάζεται άλλος ένας αμυντικός μέσος. Δεν είμαστε ειδικοί όμως, ούτε προπονητές, για αυτό θα αρκεστούμε να πούμε πως ελπίζουμε ο Σοάρες να είναι υγιής όλη τη χρονιά και να μην κυνηγηθεί από τους ρεφ. Αν αυτό δεν γίνει, να ανταποκριθεί ο Μπρούνο Αγκουϊάρ στο ρόλο του αντι-Μάρκο. Και εφόσον δεν γίνει τίποτα από όσα προαναφέραμε, θέλουμε να δούμε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη.

Όλα τα πιο πάνω, θα παραμείνουν θεωρητικά εάν βρεθεί λύση με τον Εμπέμπα (και τις οικονομικές συνέπειες του θέματος). Παίκτες που να αρέσουν στο Σαβέφσκι και να είναι άνω των 21 υπάρχουν, όπως και 3-4 μέρες για να αποκτηθούν. Με βάση τα τωρινά δεδομένα όμως, δύσκολα θα γίνει οτιδήποτε.