Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα του ΓΣΠ”

“Μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα του ΓΣΠ”


Χαρούμενος που συνεχίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει ο Σοφιάν Σερφά, σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο Γάλλος αμυντικός δήλωσε πως και οι δύο πλευρές ήθελαν η κατάληξη να είναι αυτή για τούτο και βρέθηκε η χρυσή τομή και συνεχίζει στο τριφύλλι. Ο Σερφά είναι έτοιμος όμως λέει να μπει στην ομάδα και να δικαιώσει αυτούς που πίστεψαν σε αυτόν και τον κράτησαν στην ομάδα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκε η λύση και παρέμεινα στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπώ την ΟΜΟΝΟΙΑ. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ από την ομάδα. Ακόμη και όταν αγωνιζόμουν στην Ελλάδα, η σκέψη μου ήταν συνεχώς στην Κύπρο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Η επανένταξή μου στην ομάδα ήταν και ο στόχος μου από την αρχή των συζητήσεων με τη διοίκηση».

Στη συνέχεια εξέφρασε την σιγουριά ότι θα είναι έτοιμος με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος για ‘μένα ο τελευταίος μήνας, όμως δούλεψα σκληρά και τώρα έχω στη διάθεσή μου σχεδόν ένα μήνα για να ετοιμαστώ για την έναρξη του πρωταθλήματος. Θα δώσουμε και αρκετά φιλικά πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι, κάτι που θα με βοηθήσει σημαντικά».

Ο Σοφιάν Σερφά στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση δούλεψαν αρκετά, για να υλοποιηθεί η επανένταξή του: «Σημαντικό ρόλο στην επανένταξή μου έπαιξε το γεγονός πως και οι δύο πλευρές ήθελαν αυτή να είναι η κατάληξη. Τόσο εγώ όσο και η διοίκηση δουλέψαμε προς αυτήν την κατεύθυνση και είχαμε το αποτέλεσμα που και οι δύο θέλαμε, το οποίο μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους».

Ο ποδοσφαιριστής επεσήμανε τι του έχει λείψει περισσότερο από την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Μου έχει λείψει περισσότερο η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Γ.Σ.Π.. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για ‘μένα όταν παρακολουθούσα το παιχνίδι με την Άστρα στη Λευκωσία. Μου έχει λείψει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσους έπαιξαν ρόλο στο να επανενταχθεί τελικά στο ρόστερ της ομάδας μας: «Θέλω να ξεχάσω το συντομότερο τον τελευταίο ένα μήνα, να κοιτάξω μπροστά, να σκεφτώ και να λειτουργήσω για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση, στους προπονητές και στους συμπαίκτες μου για τη δύναμη που μου έδωσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όπως ασφαλώς και στη διοίκηση που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην παραμονή μου. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω ουσιαστικά την ΟΜΟΝΟΙΑ».