Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να φτιάξει η άμυνα και γρήγορα

Να φτιάξει η άμυνα και γρήγορα

img_4372


Μπαλίτσα έπαιξε, ευκαιρίες δημιούργησε, σκόραρε 4 γκολ, είχε και 4 δοκάρια. Εκείνο που άφησε κάκιστη εντύπωση όμως, ήταν τα τραγικά ατομικά λάθη πίσω. Τουλάχιστον 4 φορές η Αγία Νάπα έγινε επικίνδυνη και σε μια από αυτές σκόραρε, εξ αιτίας δικών μας λαθών. Τα φιλικά γίνονται ακριβώς για να εντοπιστούν αυτά τα λάθη, πρέπει όμως να διορθωθούν.

Τα λάθη αυτά πάντως δεν μπορούσαν να μείνουν απαρατήρητα. Τονίζουμε ότι ήταν κυρίως ατομικά λάθη, όχι θέμα τακτικής ή ομαδικής λειτουργίας. Αυτά τα φαινόμενα όμως πρέπει να εξαλειφθούν το συντομότερο δυνατό. Είναι αδιανόητο να παρουσιάζεται τόσο μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης από κάποιους παίκτες. Οι επίσημες υποχρεώσεις δεν είναι μακριά.

Κατά τα άλλα, στο δημιουργικό κομμάτι η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε ξανά σε ανοδική πορεία. Ούτε οι πολλές αλλαγές μπόρεσαν να επηρεάσουν την επίθεση μας, που δημιουργούσε φάσεις με χαρακτηριστική άνεση, πέτυχε 4 γκολ, βρήκε 4 δοκάρια βρήκε άλλες τόσες μεγάλες ευκαιρίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κατά διαστήματα χάρμα ιδέσθαι. Ξεκάθαρα όμως σε κάποιους τομείς θέλει δουλειά!