Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΛΑΟΣ θέλει πράξεις, ειλικρίνεια και σεβασμό

Ο ΛΑΟΣ θέλει πράξεις, ειλικρίνεια και σεβασμό

img_5350


Η αγάπη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για αυτή την ιδέα, δεν έχει όρια. Το απέδειξε πάρα πολλές φορές, με αποκορύφωμα την τιτάνια αποτέλεσμα της οποίας ήταν να περάσει το σωματείο τα κριτήρια της UEFA. Ο πρόεδρος της ομάδας Στέλιος Μυλωνάς το ξεκαθάρισε: τα κριτήρια Μαρτίου τα πέρασε ο ΛΑΟΣ και όποιος σας πει κάτι διαφορετικό είναι ψεύτης.

Ο κόσμος βρίσκεται πλέον μπροστά σε νέα δοκιμασία, αυτή τη φορά πικραμένος από τη νέα αποτυχία στην Ευρώπη. Οι καιροί είναι δύσκολοι, κάποιοι έχουν “στραγγίσει” οικονομικά, ενώ ο κάθε ένας αντιδρά διαφορετικά στην αποτυχία. Ο ΛΑΟΣ θα κάνει ότι μπορεί, δεν υπάρχει αμφιβολία, θέλει όμως να βλέπει και κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

Ξεκινάμε από την ειλικρίνεια. Μας χαροποίησε η κίνηση του τμήματος επικοινωνία να καλέσει τα πράσινα μέσα για να τα ενημερώσει για το πρόβλημα και να συζητήσει μαζί τους γενικά για τα θέματα ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μας χαροποίησε επίσης που παρών ήταν και ο πρόεδρος στη συνάντηση, που τόλμησε να μας πει ευθέως και για κάποια εγκλήματα του παρελθόντος. Θέλουμε την ίδια ειλικρίνεια, σε όλα τα θέματα που αφορούν το σωματείο μας. Είχε θιχτεί και στη συνάντηση, σε κάθε αποτυχία, ξεκινάνε διάφορες φήμες. Αυτά καλείται το συμβούλιο να διερευνήσει και να εξηγήσει στο κόσμο.

Περνάμε στις πράξεις. Να μαζέψει (ξανά) 1,5 εκατομμύριο μόνος του ο κόσμος είναι δύσκολο. Ο πρόεδρος ήδη ενημέρωσε για μια σειρά από ενέργειες που το συμβούλιο έχει σκοπό να πραγματοποιήσει. Καλό είναι να υπάρχει σχετική ενημέρωση, για όσα ασφαλώς είναι προς δημοσιοποίηση. Επιπρόσθετα, είναι το αγωνιστικό. Τι έφταιξε, τι πρέπει να γίνει. Πράξεις, σε όλα τα επίπεδα, βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και ξαναλέμε, πράξεις και για τις διάφορες φήμες. Αν δεν ισχύουν, να εντοπιστεί και να τσακιστεί η πηγή.

Τελειώνουμε με το σεβασμό. Τους τελευταίους μήνες, από το Μάρτιο και μετά, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν πιο ενωμένος από ποτέ. Σε αυτό συνέβαλε τόσο ο διαφαινόμενος κίνδυνος, όσο και η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των κομματιών που αποτελούν το οικοδόμημα. Οι μειωμένες τιμές στα εισιτήρια πρωταθλήματος, έδειξαν ακριβώς αυτό το σεβασμό. Ας μην τα χαλάμε τώρα με ακριβά εισιτήρια.

Όπως και να έχει, ο κάθε ένας θα βοηθήσει από το πόστο του όσο μπορεί. Απλά θεωρούμε πως αν ο ΛΑΟΣ της ομάδας βλέπει αυτά που αναφέραμε, θα μεγαλώσει και η διάθεση του να προσφέρει στον αγώνα.