Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιος είναι ο Ρουμάνος επιθετικός που θέλουν οι πράσινοι

Ποιος είναι ο Ρουμάνος επιθετικός που θέλουν οι πράσινοι


Το αθλητικό δελτίο του ΡΙΚ αποκάλυψε απόψε το όνομα του Ρουμάνου νεαρού επιθετικού, τον οποίον προσπαθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να ντύσει στα πράσινα τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τον Αντρέι Τσιολάκου, 20χρονο επιθετικό της Ραπίντ Βουκουρεστίου (09/09/1992).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης είναι θετικός για να βάλει τριφύλλι, και γίνεται προσπάθεια για συμφωνία με την ομάδα του. Η Ραπίντ η οποία είναι αρνητική αφού στηρίζει πολλά στον υποσχόμενο νεαρό, αντιμετωπίζει όμως σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και αυτό δυσκολεύει την παραμονή του στους “Φεροβιάρι”.

Οι Ρουμάνοι καθυστερούν το θέμα καθώς υπάρχει περίπτωση να γίνει αύξηση των ομάδων στην πρώτη κατηγορία, και αυτό θα σημαίνει πως θα κερδίσουν την άνοδο τους. Θα προσπαθήσουν με λίγα λόγια να δελεάσουν το νεαρό να παραμείνει στην ομάδα τους.

Ο Τσιολάκου, που είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Ρουμανίας, ζήτησε εδώ και μέρες να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή και στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν τις εξελίξεις. Σε χθεσινό φιλικό, ο νεαρός φορ, πέτυχε χατ-τρικ, στη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Γιουβέντους Βουκουρεστίου. Ο Τσιολάκου επιβεβαίωσε πως ζήτησε να αποχωρήσει, μιλώντας στο “Dolce Sport”.

“Αν υπήρχε οικονομική σταθερότητα δεν θα είχα πρόβλημα να συνεχίσω”, ήταν τα λόγια του νεαρού.

Δείτε ένα βίντεο του παίκτη: