Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σειρά παίρνουν ο μέσος και ο φορ

Σειρά παίρνουν ο μέσος και ο φορ


Με την επίσημη οριστικοποίηση της παραμονής του Σοφιάν Σερφά, έκλεισε η γραμμή της άμυνας, όπως και η μια “μεταγραφή” από τις 3. Σειρά παίρνουν πλέον οι μεταγραφές ενός μέσου και ενός επιθετικού. Αναμένουμε πως θα έχουμε εξελίξεις αυτή την εβδομάδα, όμως υπάρχει μια παράμετρος που επηρεάζει τις υποθέσεις.

Αυτή δεν είναι άλλη από τις θέσεις ξένων, που έχουν ήδη συμπληρωθεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να αποκτήσει μόνο παίκτες ηλικίας μικρότερης των 21. Η πληροφορία ότι ίσως δοθεί δανεικός ο Πιέρ Εμπέμπα, ούτε επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι για την ώρα, υποθέτουμε πως θα αποκτηθούν νεαροί.

Το μοναδικό όνομα που έχει κυκλοφορήσει για την επίθεση, είναι πολύ καλό. Αναφερόμαστε βέβαια στον Πατρίσιο Βιντάλ της Ιντεπτιέντε, του οποίου η περίπτωση πάντως μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όσον αφορά τα χαφ, όπως γράψαμε από χθες έχει προταθεί ένας μέσος από το ολλανδικό πρωτάθλημα και ένας από άλλο ευρωπαϊκό. Αυτοί φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο.