Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στις 7 Σεπτεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ ΘΥΡΑ 9!

Στις 7 Σεπτεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ ΘΥΡΑ 9!


Αφού τα προηγούμενα 2 έκαναν πάταγο, η ΘΥΡΑ 9 ετοιμάζεται για το τρίτο! Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι μας ενημερώνουν το κόσμο πως έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για το Τρίτο Φεστιβάλ Θύρας 9 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον χώρο της Πύλης Αμμοχώστου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου! Ετοιμαστείτε λοιπόν για μαγική νύχτα!

Η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Μετά και την τελευταία της συνεδρία, η επιτροπή της οργανωμένης μας κερκίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την ημερομηνία του 3ου Φεστιβάλ Θύρας 9 που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στον χώρο της Πύλης Αμμοχώστου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου. Από μόνο του το γεγονός αυτό αποτελεί ίσως την κορύφωση και το επιστέγασμα μιας εξαιρετικά δύσκολης, τόσο οπαδικά όσο και συλλογικά, χρονιάς που αισίως πλησιάζει στο τέλος της σημαίνοντας παράλληλα την απαρχή νέων προκλήσεων και αγώνων που θα φέρουν επιτέλους την Βασίλισσα ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει, στην κορυφή!

 

Κάνοντας μια σύντομη αναδρομή, τρία χρόνια πριν όταν γινόταν πράξη η ιδέα ενός φεστιβάλ που είχε στόχο να καταστεί θεσμός στην πορεία, τίποτα δεν προδίκαζε την τεράστια ανταπόκριση σας αδέλφια, φίλοι και φίλες της ομάδας μας! Η Θύρα 9, το μοναδικό ενεργό οπαδικό σύνολο του τόπου με κοινωνική και εξωγηπεδική δράση-αντίδραση όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο, με τις τόσες ιστορικές κατακτήσεις και επιτεύγματα σε γήπεδα και κλειστά εντός χώρας και όχι μόνο, είναι για ακόμα μια φορά ΕΔΩ, είναι για ακόμα μια φορά χρόνια μπροστά δείχνοντας συνάμα γιατί «παίζει» μόνο του σε μια ανώτερη λίγκα!

Οι μοναδικές στιγμές που πρόσφερε απλόχερα το περσινό 2ο διήμερο φεστιβάλ για τα 20 χρόνια, έρχονται ξανά στο μυαλό όσον τις έζησαν, αφήνοντας υποσχέσεις για μεγαλύτερες και πιο έντονες στιγμές και συγκινήσεις που θα μείνουν στην ιστορία πλάι στα χρυσά γράμματα και τις δάφνες του ’92. Απλή και γεμάτη νόημα η σημασία του φετινού σλόγκαν που επέλεξε η Θύρα 9 για το φετινό φεστιβάλ που έχει ως εξής: «Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μόνη σου ελπίδα». Ένα σύνθημα εννέα λέξεις που περιγράφει  πέρα για πέρα την πραγματικότητα της τελευταίας τουλάχιστον τριετίας με τον ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ να κρατάει από το χεράκι την αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνοντας της πως είναι ο μοναδικός  στον κόσμο που μπορεί να την σώσει μια για πάντα!

Στο χώρο της πύλης, όπως και στα προηγούμενα δύο φεστιβάλ, θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα αναφορικά με το ποιόν και τη δράση της Θύρας 9 τη χρονιά που μας πέρασε με κείμενα τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, συνεργείο εγγραφής μελών του συνδέσμου και μπουτίκ με τα επίσημα προϊόντα μας. Θα υπάρχουν επίσης περίπτερα όλων των Ομονοιάτικων μέσων ενημέρωσεις που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγω στο διαδύκτιο και είναι λίγο πολύ γνωστά στην ευρεία μάζα του πράσινου λαού καθώς και περίπτερο με αθλητές και εκπροσώπους απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τον δικό τους χώρο θα έχουν και οι συνδέσμοι από το εξωτερικό με τους οποίους η οργανωμένη μας κερκίδες διατηρεί στενούς αδελφικούς δεσμούς. Το παρών τους σ’αυτό το σημαντικό γεγονός θα δώσουν και δύο μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, μία φιλανθρωπική και μία φιλοζωική, αφού απάντησαν θετικά στην πρόσκληση μας για να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως στο χώρο θα υπάρχει και παιδότοπος. Για το τέλος, δεδομένα πρέπει να θεωρούνται και τα σημεία πώλησης άφθονου φαγητού και ποτού. Η είσοδος θα ανοίξει στις 11π.μ και θα κλείσει μετά τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας!

Κλείνοντας θα θέλαμε να καλέσουμε τον κόσμο μας, μέλη και μη, να βοηθήσει εθελοντικά αυτή την όμορφη προσπάθεια που γίνεται απ’τα παιδιά της Θ9 που έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο για να ‘χουμε μαζί με τα παιδιά μας στο μέλλον να θυμόμαστε άλλη μια αξιοθαύμαστη και όμορφη μέρα γεμάτη ΟΜΟΝΟΙΑ! Ελάτε λοιπόν κοντά στις ανοικτές συνεδρίες που θα πραγματοποιούνται μέχρι και τη μέρα εκείνη, στο κεντρικό μας Φαν Κλαμπ, δώστε ιδέες, κάντε εισηγήσεις-παρατηρήσεις μα πάνω απ’ όλα βοήθεια..Όλοι μαζί, το έχουμε αποδείξει πάρα πολλές φορές, μπορούμε για μεγάλα πράγματα!