Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τη διαφορά τη κάνει το βάθος

Τη διαφορά τη κάνει το βάθος

img_5266


Έχουμε γράψει επανειλημμένα πως πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν κάνουμε λάθος, εδώ θα είμαστε και για να το παραδεχθούμε. Ταυτόχρονα όμως, τονίζουμε και ότι θα νιώθαμε πιο άνετα, αν οι διοικούντες και ο προπονητής προχωρούσαν άμεσα σε άλλες 2-3 μεταγραφές.

Τη διαφορά σε ένα μαραθώνιο (που φέτος αυξήθηκε κατά 4 παιχνίδια) την κάνει πολύ συχνά το βάθος. Αν οι νεαροί Κύπριοι που διαθέτουμε μπορούν να καλύψουν όλες τις θέσεις. Από τη στιγμή λοιπόν που έχει ληφθεί η απόφαση για απόκτηση παικτών -άρα υποθέτουμε πως υπάρχει διαθέσιμο ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτό αλλά και ότι έχουν διαγνωστεί κενά- θα προτιμούσαμε αυτό να γίνει άμεσα και όχι τέλος Αυγούστου. Οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν θα πρέπει να είναι σε θέση να βοηθήσουν το Σεπτέμβριο και όχι τον Ιανουάριο.

Είναι γνωστό πως ο Τόνι Σαβέφσκι σκέφτεται την απόκτηση ενός αμυντικού, ενός μέσου και ενός επιθετικού. Με το ημερολόγιο να δείχνει 1η Αυγούστου, καλό θα ήταν αυτοί να αρχίσουν να κλείνουν. Αν μη τι άλλο να προλάβουν και κάποιο φιλικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει άλλωστε από νωρίς στα βαθιά…