Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Του έλειψε το γκολ, αλλά θα έρθουν κι αυτά

Του έλειψε το γκολ, αλλά θα έρθουν κι αυτά

img_5997


Θετική ήταν γενικά η παρουσία του Ούκας Γκικίεβιτς στο χθεσινό φιλικό. Ο Πολωνός ήταν κυρίαρχος στον αέρα, έσπασε τη μπάλα δεξιά αριστερά αρκετές φορές (σε μια από αυτές ο Ασσίς σκόραρε), βοήθησε στο μαρκάρισμα από ψηλά, εκείνο που του έλειψε όμως ήταν το γκολ. Παρότι γέμισε το κουτί και βρήκε ευκαιρίες, 2 φορές οι κεφαλιές του δεν άλλαξαν το δείκτη του σκορ.

Το σημαντικό είναι πάντως ότι είναι μέσα στις φάσεις και απέδειξε για άλλη μια φορά πως προσθέτει στην ΟΜΟΝΟΙΑ μεγάλη δύναμη στον αέρα. Ήταν ένας τομέας στον οποίο υστερούσαμε πέρσι, αφού ο Αντρέ Άλβες ήταν φοβερός με τη μπάλα στα πόδια, αλλά όχι τόσο καλός στις εναέριες μονομαχίες. Ο Ούκας είναι πολύ διαφορετικός ποδοσφαιριστής, που έχει όμως όλες τις προϋποθέσεις να βοηθήσει.

Γενικότερα οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Πολωνός, παρουσιάζει τον υψηλότερο δείκτη προσαρμογής από όλους και δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως που βρίσκεται. Μετά το φιλικό κόντρα στη Δόξα για παράδειγμα μονολογούσε πως “δεν γίνεται να χάνεις από μικρές ομάδες όταν είσαι ΟΜΟΝΟΙΑ”. Ακόμα και με τη συμπεριφορά του στα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι, έδειξε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να μπει στη φωτιά, έχει τσαμπουκά και για αυτό αποθεώθηκε από το κόσμο. Όσο για τα γκολ; Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έρθουν.