Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φορτσάρουν για τις μεταγραφές

Φορτσάρουν για τις μεταγραφές

img_4713


Να τελειώνουν άμεσα με τις μεταγραφές θέλουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πιέζουν για να πάρουν τις υπογραφές. Από τη στιγμή που δεν μιλάμε μόνο για ένα ποδοσφαιριστή αλλά (τουλάχιστον) 2, δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά πότε θα κλείσει η υπόθεση, το βέβαιο είναι πως υπάρχει έντονη κινητικότητα.

Οι πληροφορίες μας λένε πως παρά τις όποιες σκέψεις έγιναν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σε μεταγραφές παικτών κάτω των 21. Αυτό θα γίνει καταρχάς λόγω χαμηλού κόστους, αλλά και επειδή έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν. Ένας από αυτούς πιθανόν να είναι ο νεαρός που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και κουβαλάει παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο. Στην επίθεση εκείνο που προκύπτει είναι πως η περίπτωση Βιδάλ είναι δύσκολη και μάλλον θα δουν εναλλακτικές.

Από κει και πέρα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην σταματήσει στις 2 μεταγραφές η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Στέλιος Μυλωνάς είχε αποκαλύψει στη συνάντηςη ΟΜΟΝΟΙΑΣ-πράσινων μέσων, πως γίνεται σκέψη να έρθουν μικροί παίκτες, χαμηλού κόστους ως επένδυση.