Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 1 μήνας να κλείσουν οι εκκρεμότητες

1 μήνας να κλείσουν οι εκκρεμότητες


1η Αυγούστου σήμερα και πέραν από τις επικείμενες μεταγραφές, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει άλλες 4 εκκρεμότητες να κλείσει, εντός του μήνα. Το ιδανικό είναι βέβαια να τακτοποιηθούν όλες πολύ πιο άμεσα! Ειδικά οι 2, στοιχίζουν λεφτά, κάθε μέρα που περνάει!

Για τον Εφραίμ, αναφερθήκαμε σε άλλο άρθρο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να τα ξαναλέμε. Περνάμε λοιπόν στο Σοφιάν Σερφά. Ο Γαλλοαλγερινός υπολογιζόταν από το Τόνι Σαβέφσκι για το ρόστερ της νέας σαιζόν, η επιστροφή του όμως χάλασε στο οικονομικό. Ο Σερφά δεν αποδέχθηκε την πρόταση μείωσης που δέχθηκε και τέθηκε εκτός ομάδας. Έκτοτε προπονείται μόνος, με τις πληροφορίες να λένε πως θα ήθελε να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως πρέπει πρώτον να αποδεχθεί μείωση και δεύτερον ο Σαβέφσκι να υποδείξει πως τη μια θέση ξένου που διαθέτει, θα την παραχωρήσει στο Σοφιάν. Αλλιώς οι πράσινοι θα ψάξουν τον πιο οικονομικό τρόπο να τον παραχωρήσουν αλλού.

Τρίτη εκκρεμότητα ο Τζόνι Λεόνι. Ο Ελβετός και ο ατζέντης του βρίσκονται σε σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά ακόμα ομάδα δεν έχουν βρει. Πιθανότερη κατάληξη του θέματος είναι τελικά ο Λεόνι να κλείσει κάπου με χαμηλότερο συμβόλαιο από ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το σωματείο μας να πληρώσει ένα ποσό σαφώς μικρότερο του συμβολαίου του ως αποζημίωση.

Τέλος, οι πράσινοι βρίσκονται σε συζητήσεις με το Μάρκο Σοάρες για επέκταση της συνεργασίας τους.