Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Aνεβαίνει συνεχώς ο Τέιλορ

Aνεβαίνει συνεχώς ο Τέιλορ

img_5972


Ο Τόνι Τέιλορ ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε από το χθεσινό φιλικό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν η ομάδα μας πέτυχε και τα 3 γκολ της. Πραγματικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν διαρκής πηγή κινδύνων, ενώ σκόραρε και ένα γκολ με εύστοχο πλασέ μετά από πάσα του Ασσίς.

Η αλήθεια είναι πως ο νεαρός Αμερικανός μπήκε απευθείας στα βαθιά. Μερικές μέρες αφού αφίχθηκε στο νησί μας -με τους Εφραίμ και Πλατινί ανέτοιμους- έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Είχε δείξει από τότε κάποια καλά στοιχεία, ήταν όμως φανερό ότι ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ του, με τον Εφραίμ να τον αντικαθιστά και στα δύο παιχνίδια..

Χθες, έκανε την καλύτερη του εμφάνιση εώς τώρα, έστω κι αν το παιχνίδι ήταν φιλικό. Κρατούσε μπάλα όταν χρειαζόταν, ντρίπλαρε, σέντραρε, σκόραρε. Ο Τέιλορ έχει εξαιρετική προοπτική και δεν πρέπει να ξεχνάμε τη βελτίωση που είχε ο Δημήτρης Χριστοφή σε τέτοια ηλικία, με το Σαβέφσκι στο πάγκο. Το σημαντικό είναι να δουλεύει σκληρά και να είναι πάντα έτοιμος. Ο ανταγωνισμός για τα φτερά φέτος θα είναι μεγάλος.