Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχει δυο εβδομάδες να σουλουπωθεί

Έχει δυο εβδομάδες να σουλουπωθεί

img_5674


Σε προηγούμενα μας άρθρα, αναφερθήκαμε στα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσον αφορά κυρίως το οικονομικό. Σε αυτό, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι, παρότι αναγνωρίζουμε πως τα δυο σχετίζονται άμεσα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν καλή. Σε μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν μάλιστα κακή. Ο αντίπαλος κατάφερε να την αιφνιδιάσει τόσο με τις επιλογές του, όσο και με τη γενικότερη του παρουσία και κέρδισε σε γενικές γραμμές δίκαια. Όχι η Ανόρθωση δεν έδειξε κάτι σπουδαίο, αλλά γενικότερα το ήθελε πιο πολύ και το πήρε. Η δική μας ομάδα, μπήκε στο παιχνίδι μόνο μετά τις 2 επιτυχημένες αλλαγές του Σαβέφσκι, αφού οι Τέιλορ και Γκικίεβιτς έδωσαν πνοή. Δεν ήταν όμως αρκετοί.

Για άλλη μια φορά παρατηρήθηκαν παιδικά λάθη. Αχρείαστα φάουλ σε παίκτες που έχουν πλάτη στο τέρμα μας σε καλό σημείο, λάθος μεταβιβάσεις, με αποκορύφωμα το τρίτο γκολ της Ανόρθωσης. Αυτά τα πράγματα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Αν είναι ποτέ δυνατόν να υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη καθαρού μυαλού. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ικανές μονάδες και πρέπει μέσα από το ρόστερ να αναζητηθούν λύσεις. Ίσως ο κόουτς για το επόμενο παιχνίδι, να ανακατέψει την τράπουλα.

Τα πάντα, όπως αποδείχθηκε και χθες, στο ποδόσφαιρο περνάνε μέσα από το γήπεδο. Ο Σαβέφσκι και οι παίκτες του έχουν δυο εβδομάδες να σουλουπώσουν την εικόνα, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα δεδομένα και να ανεβούν. Δεν χάθηκε τίποτα, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν ελπίζουμε.