Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου «Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους παίκτες που έχουμε χάσει»

Α. Δημητρίου «Να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους παίκτες που έχουμε χάσει»


Δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ, τη σύγκριση που γίνετε με το περσινό ρόστερ και τους παίκτες που αποχώρησαν το καλοκαίρι, ενώ απάντησε και για τις χθεσινές δηλώσεις από πλευράς της Λεμεσιανής ομάδας που μίλησαν για τη διαιτησία.

«Θέλαμε πολύ τη νίκη χθες καθώς μετά την ήττα της Ανόρθωσης γνωρίζαμε ότι θα καλύπταμε μεγάλο μέρος της διαφοράς. Θα χωρίσω σε δυο κομμάτια το παιχνίδι, το πρώτο είναι η προσπάθεια των παικτών, το δεύτερο είναι η απόδοση η οποία μπορεί να ήταν ελαφρώς βελτιωμένη όμως δεν έφτασε στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι φανερό ότι εκεί στο επιθετικό τρίο υπάρχει ένα θέμα με την δημιουργία και το σκοράρισμα και χθες δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση, το καθαρό μυαλό και τη ηρεμία να αξιοποιήσουμε σωστά τις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε για γκολ» είπε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρίου.

Που εστιάζεται το πρόβλημα;

«Το πρόβλημα ενδεχομένος να έχει να κάνει με την μεγάλη πίεση που έχει συγκεντρωθεί, το άγχος και η μεγάλη θέληση να κερδίσουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήρθε ο αποκλεισμός στην Ευρώπη, ήρθε η ήττα από Ανόρθωςη και Απόλλωνα, έτςι έχει μαζευτεί μεγάλη πίεςη πάνω τους. Αισιοδοξούμε ότι με το πρόγραμμα που ακολουθεί θα μπορέσουμε να πάρουμε τις συνεχόμενες νίκες, οι παίκτες να πάρουν αυτοπεποίθηση και η ομάδα σιγά, σιγά θα ανεβαίνει. Δεν πήραμε τη νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι στα ντέρμπι που προηγήθηκαν, όμως θεωρούμε πως εάν καταφέρουμε να πετύχουμε σερί νικών, τότε μπορεί αυτό να αποδειχθεί ευεργετικό για την προσπάθεια της ομάδας μας στο υπόλοιπο της σεζόν”.

Για τη σύγκριση του φετινού ρόστερ με αυτό της περασμένης χρονιάς:

«Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο. Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε με ένα τόσο μικρό δείγμα. Με ασφάλεια θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν μεγαλώσει το δείγμα. Τότε θα μπορούμε να πούμε αν τελικά η περσινή Ομόνοια ήταν πιο δυνατή από την φετινή. Πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε άλλο με τους παίκτες που έχουμε χάσει. Μας στεναχώρησε που χάσαμε τους Σπούγκιν, Χριστοφή και Άλβες, είναι παίκτες που πάντα θα αγαπάμε, όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες που έχουμε. Είναι παίκτες που ήρθαν με φιλοδοξίες, όνειρα και διάθεση και πρέπει να τους στηρίξουμε. Μας χρειάζονται να τους βοηθήσουμε. Το είπαμε ξανά, ο Χριστοφή έφυγε για το εξωτερικό, είχε μια πολύ καλή πρόταση σεένα πρωτάθλημα που ενδεχομένως να αποτελέσει σκαλοπάτι για να πάει και παρακάτω, ο Άλβες είχε επίσης καλή πρόταση που δεν μπορούσαμε να συναγωνιστούμε, ενώ ο Σπούγκιν το έψαξε για ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

Για τις δηλώσεις του κ. Πλουτή Αβραάμ για την διαιτησία:

«Ακούγοντας αυτά ένιωθα ότι ήμουν σε άλλο γήπεδο. Η κόκκινη ήταν περίπτωση αποβολής, καθώς αν ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ δεν ανέτρεπε τον Σκέμπρι τότε ενδεχομένως να γινόταν το 1-0. Διαμαρτηρήθηκαν για αποβολή του Ασίς, διότι φαίνεται τους έχει γίνει συνήθεια να αποβάλλεται στα παιχνίδια με την ΑΕΛ. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις τοποθετήσεις μας όλοι, ειδικά για μια ομάδα όπως την ΟΜΟΝΟΙΑ που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από άδικες αποφασεις. Όμως είναι δικαίωμα για κάθε ομάδα να εκφράζει παράπονα».