Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημητρίου: “Αυτή η ομάδα θα επιστρέψει” (video)

Δημητρίου: “Αυτή η ομάδα θα επιστρέψει” (video)


Ικανοποιημένος από την προσπάθεια, απογοητευμένος από την νέα απώλεια βαθμών ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντως, εξέφρασε την πεποίθηση πως με σκληρή δουλειά, η ομάδα θα επιστρέψει.

“Θέλαμε τη νίκη δεν την πήραμε και δεν υπάρχει “αλλά”. Προσπάθησε πάρα πολύ η ομάδα, έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις οι ποδοσφαιριστές, γενικά μείναμε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, έδειξαν τα παιδιά πως ήθελαν πολύ το παιχνίδι, μέχρι το 95 κυνηγούσαν τις φάσεις. Σε ένα παιχνίδι που ήταν σκληρό και όχι τόσο ποιοτικό, με λίγες φάσεις, όμως τις περισσότερες από την πλευρά της ομάδας μας και θα μπορούσαμε να φεύγαμε με τη νίκη. Κρατάμε τη μεγάλη προσπάθεια και τη βελτίωση που έδειξε η ομάδα, θα δουλέψουμε ασφαλώς στο κομμάτι που θεωρούμε ότι δεν φτάσαμε εκεί που θέλουμε δηλαδή το δημιουργικό. Η ομάδα με όλη την ποιότητα που διαθέτει, μπορεί δημιουργικά να πάει πολύ καλύτερα.

Δυο πράγματα ήθελα να πω ακόμη, υπάρχει τώρα μια σειρά αγώνων μέσα από την οποία αν φανούμε συνεπής και πάρουμε συνεχόμενες νίκες, θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και θα μπορέσουμε να κτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Το άλλο σημείο που ήθελα να πω, γιατί άκουσα τις δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου της ΑΕΛ του Πλουτή Αβραάμ, η μοναδική διακιολογία που μπορώ να πω για τα όσα είπε για τη διαιτησία, είναι πως βλέπαμε άλλο παιχνίδι. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια φάση που να έχουν αδικηθεί.

Θέλω να πω στον κόσμο να μείνει δίπλα στην ομάδα, να πιστέψει σε αυτά τα παιχνίδια που τον θέλουν πάρα πολύ. Πάμε για το διπλό την άλλη βδομάδα και θέλουμε σε δυο βδομάδες να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο. Αυτή η ομάδα μπορεί, την πιστεύουμε και θα είμαστε εκεί. Την ποιότητα του ρόστερ θα την κρίνουμε σε βάθος χρόνου. Αυτή η ομάδα για την οποία όλοι μιλάνε με θαυμασμό, απέδωσε στον δεύτερο γύρο. Είναι άδικο να κρίνουμε τόσο νωρίς την ομάδα, το λέω ξανά αυτή η ομάδα που είχαμε πέρσι, έπαιξε μπάλα στο δεύτερο γύρο. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή, οι παίκτες χρειάζονται την αγάπη και την στήριξη του κόσμου. Είναι καλοί παίκτες, χρειάζονται στήριξη να δέχονται ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι. Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε περισσότερους βαθμούς. Είμαστε ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν συμβιβαζόμαστε με τα λίγα. Ο δρόμος είναι δύσκολος, χρειάζεται να είμαστε δυνατοί. Αυτή η ομάδα θα επιστρέψει.”