Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει πολλή δουλειά η ομάδα…

Θέλει πολλή δουλειά η ομάδα…


Δεχόμαστε ότι υπήρξε προσπάθεια. Δεχόμαστε επίσης ότι το -6 τόσο νωρίς δεν είναι καταστροφικό, ούτε μια διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί, ειδικά από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα. Άλλο προσπάθεια όμως και άλλο απόδοση. Η αλήθεια είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει πολλή δουλειά για να μπορέσει να διεκδηκήσει κάτι καλό.

Δεν είναι ότι μας έπαιξε μπάλα η ΑΕΛ, στα πρώτα 35 λεπτά απλά στεκόταν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κι δεν γινόταν ιδιαίτερα απειλητική. Η ομάδα όμως που είχε μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ, από αυτήν περιμέναμε να πιέσει τον αντίπαλο, να ψάξει με μανία τη νίκη, κάτι που δεν είδαμε ούτε μετά την κόκκινη του Φεγκρούς. Η χημεία στον άξονα φαίνεται να έχει χαλάσει, ελέω του ντεφορμαρίματος συγκεκριμένων παικτών και δυστυχώς ο Σαβέφσκι ξεκάθαρα πλέον, δεν έχει εμπιστοσύνη στους αναπληρωματικούς του για το χώρο. Το δημιουργικό πρόβλημα ήταν αισθητό και σήμερα και ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες που θα κλειστούν στην άμυνα τους.

Ήταν ένα ντέρμπι στο οποίο δεν χάσαμε, ενώ δεν δεχθήκαμε γκολ (αν και σε κάποιες φάσεις έγιναν αβίαστα λάθη). Και πάλι όμως δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από τη γενική απόδοση. Χρειάζεται πολλή δουλειά, χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, χρειάζεται αισθητή βελτίωση. Αν τα δούμε, συζητάμε και μέχρι που μπορεί να φτάσουμε.