Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο: “Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη”

Λέο: “Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη”


Μεγάλη ανάγκη τους τρεις βαθμούς είχαν όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, και είναι θετικό που η ομάδα ξεπέρασε το σοκ από την ήττα της πρώτης αγωνιστικής. Αυτή είναι η άποψη του Λεάντρο Αλμέιδα που μίλησε στο OmonoiaNews για την επιβλητική νίκη της ομάδας μας επί της Ένωσης στο ΓΣΠ. Κρατάνε τα θετικά από το ψεσινό ματς οι πράσινοι και βλέπουν Απόλλωνα.

“Πιστεύω είχαμε ένα καλό παιχνίδι, είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε τις νίκες στο πρωτάθλημα, Στο πρώτο παιχνίδι δεν παίξαμε καλά και χάσαμε 3 βαθμούς, άρα η νίκη με το Παραλίμνι ήταν σημαντική για όλα τα παιδιά στην ομάδα. Παίξαμε καλά, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Έχουμε μία βδομάδα μπροστά μας που πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα”, μας δήλωσε ο Λέο.

“Μπορούμε για το πρωτάθλημα. Πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει διπλό στόχο στην Κύπρο. Το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο παραμένουν οι στόχοι μας, ότι και αν συμβαίνει στην ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά με αυτό στο μυαλό”, ανέφερε για τους στόχους της ομάδας μας.

Ο Λέο στο 49′ πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας μας μετά από έξυπνη ασίστ του Σκέμπρι: