Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες

Να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες

img_0574


Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγωνιστικές αδυναμίες (κάποιες κτυπητές) είναι κοινά αποδεκτό. Παρατηρήθηκε κακή αμυντική λειτουργία σε όλα τα παιχνίδια, παρατηρήθηκαν επίσης ατομικά λάθη, που δεν μπορούν να επιτραπούν στο επίπεδο που θέλει να βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Το αυριανό παιχνίδι είναι ντέρμπι όμως και πέραν από τη βελτίωση σε τακτικό και ατομικό επίπεδο, χρειάζεται η ομάδα να δείξει και προσωπικότητα.

Δόξα το Θεό τέτοιες έχουμε αρκετές. Ασσίς, Ζοάο Πάουλο, Λέο, Εφραίμ, Μορέιρα, Μάρκο Σοάρες μπορούν να παίξουν όλοι τον ρόλο του ηγέτη και δεν είναι μόνο αυτοί, είναι και αρκετοί άλλοι. Πρέπει όμως να αποδείξουν πως έχουν πλήρη συναίσθηση του πόσο κρίσιμη είναι η καμπή στην οποία βρισκόμαστε, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά, αλλά και για τις επόμενες. Ο κόσμος είναι ήδη απογοητευμένος και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν αντέχει να τον χάσει με τόσα οικονομικά προβλήματα.

Όλοι στην ομάδα έχουμε ευθύνες, άλλοι μεγάλες, άλλοι μικρές. Συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έχουν την ευθύνη να μπουν μπροστά στην προσπάθεια και τώρα είναι η ώρα να το κάνουν.