Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίκτες κλειδιά, είναι πολύ πίσω

Παίκτες κλειδιά, είναι πολύ πίσω

img_5717


Ας ξεκινήσουμε με μια διευκρίνηση: το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν παίζει καλά, δεν οφείλεται στο ντεφορμάρισμα ενός ή δυο παικτών. Είναι αποτέλεσμα πολλών συνισταμένων. Κάποιες από αυτές είναι ότι γενικά η ομάδα δεν βρήκε ηρεμία (την βδομάδα που πέρασε είχαμε θέμα προπονητή), ότι ο προγραμματισμός του καλοκαιριού αποδεικνύεται προς το παρόν ελλειπής και κάπου εδώ μπαίνει και το ντεφορμάρισμα ορισμένων παικτών.

Ειδικά στον άξονα, τα πράγματα φωνάζουν. Ο Λεάντρο που ταλαιπωρείται και από τραυματισμό, δεν είναι στα καλύτερα του. Και ενώ το καλοκαίρι διέρρεε πως ο Σαβέφσκι “πιστεύει πως έχει λύσεις εκ των έσσω”, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού δεν χρησιμοποιεί κάποιον από τους παίκτες που έχει στον πάγκο για τη θέση. Έβγαλε η γλώσσα μας μαλιά να φωνάζουμε για άλλον ένα μέσο, μέχρι την 4η αγωνιστική τα βρίσκουμε μπροστά μας, ενώ έχουμε 5 κεντρικούς αμυντικούς και 5 ακραίους. Τα ακούει ένας παίκτης που έχει προσφέρει πάρα πολλά όπως ο Λέο, απλά και μόνο γιατί είναι ντεφορμέ. Δεν είναι μόνο ο Λέο όμως που είναι κάπως πίσω, είναι και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν αυτά που μπορούν.

Όπως και να έχει, αυτά είναι τα δεδομένα και διορθωτικές κινήσεις με μεταγραφή μπορούν να γίνουν μόνο τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε, επιβάλλεται να βρεθούν οι τρόποι να ανεβούν αυτοί οι παίκτες. Ο Σαβέφσκι και το τημ του καλούνται να τους βγάλουν τον καλύτερο εαυτό και οι ίδιοι οι παίκτες να πιέσουν για να αποδώσουν στο υψηλότερο επίπεδο.