Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ένα βήμα προς το συνεπή φάκελο

Ένα βήμα προς το συνεπή φάκελο


3100 Ευρώ ήταν τα έσοδα από τη δημοπρασία στο αποψινό Γκαλά. Μεγαλύτερα έσοδα προέκυψαν και από την πώληση λαχνών και από το εισιτήριο εισόδου (300 το καθένα). Παρά την οικονομική κρίση και την πικρία της ημέρας, έγινε ένα (έστω μικρό) βήμα προς το συνεπή φάκελο των κριτηρίων.

Η προσέλευση στο Γκαλά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν ικανοποιητική. Το παρόν τους έδωσαν τόσο ο πρόεδρος Στέλιος Μυλωνάς, όσο και ο προπονητής Τόνι Σαβέφσκι με τους 3 αρχηγούς. Παρών όπως πάντα και ο Ράινερ Ράουφμαν.

Αρχικά έγινε ένα καλωσόρισμα από τον Κώστα Χρίστου, ο οποίος έκανε λόγο και για τον τηλεμαραθώνιο. Θα ξεκινήσει νωρίς την Κυριακή, σε ανοικτή ζώνη από την PrimeTel, ενώ υποσχέθηκε πως θα περιλαμβάνει αρκετά πρωτοποριακά προγράμματα που θα καθηλώσουν τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια ομιλία έκανε και ο Στέλιος Μυλωνάς

Μυλωνάς: Μακάρι η σημερινή εκδήλωση να γινόταν για επιτυχίες και όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά αυτά είναι τα δεδομένα. Προγραμματίζονται πολλές εκδηλώσεις για να τα καταφέρουμε. Τηλεμαραθώνιος, fanday, εκδήλωση για το κεκλεισμένων των θυρών. Χρειαζόμαστε το κόσμο της ομάδας για να περάσουμε τα κριτήρια. Ευχαριστούμε πολύ όσους είστε εδώ σήμερα, η βοήθεια σας είναι τεράστια. Είμαστε στην τελική ευθεία για τον τηλεμαραθώνιο, θα διαρκέσει 8:30 ώρες και θα σταματήσει μόνο την ώρα του αγώνα με την ΑΕΛ.

Δημοπρασία

Επίχρυσο μετάλιο του Νίκου Χαραλάμπους 1971-72 όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το νταμπλ

900Ευρώ, την Herbal Alouminium

Μετάλιο από την κατάκτηση κυπέλλου του 2000 δωρεά από το Ράινερ Ράουφμαν. Ο Ράινερ θα δώσει κι άλλα αντικείμενα για τον τηλεμαραθώνιο της Κυριακής. Σε εκείνο τον τελικό ο μεγάλος Γερμανός είχε φιλοδωρήσει με δυο γκολ τον αιώνιο, στη νίκη με 4-2

Το μετάλιο πάει στο Γιώργο Κάλενο προς 500 Ευρώ

Φανέλλα της Τσέλσι 2009-10 υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες

Στον κύριο Αλέκο, από το OMONOIA Energy Drink προς 800 Ευρώ η φανέλλα της Τσέλσι

Φανέλλα του Παναθηναϊκού της περιόδου 2003-04, με υπογραφές ποδοσφαιριστών. Είχε τότε πωληθεί προς 900 στερλίνες και φίλος του σωματείου την έδωσε για να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ

– 200 Ευρώ στο μουσείο Πλατινί

Πρώτα αντικείμενα, 2 μπάλες και 2 φανέλλες με υπογραφές των ποδοσφαιριστών

– Η πρώτη μπάλα πάει προς 300 Ευρώ, στον κ. Αλέξη. Η δεύτερη μπάλα και πάλι για 300 Ευρώ στον πρόεδρο της ΜΕΑΠ κ. Κούλλη Πογιατζή.

– Η πρώτη φανέλλα πάει προς 400 Ευρώ στον κύριο Μάριο Δημητρίου.Η δεύτερη φανέλλα πάει στον κ. Πανίκο Μιχαηλίδη προς 300 Ευρώ.

– Την ίδια ώρα πωλούνται λαχνοί προς 20 ευρώ.

 

Το κείμενο θα ενημερώνεται διαρκώς.

Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη Βικτώρια