Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ας το δουν σαν ευκαιρία

Ας το δουν σαν ευκαιρία

img_8191


Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Αλκή κι αυτό ίσως σε βάθος χρόνου να έχει ευεργετικά αποτελέσματα. Αν οι πράσινοι ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοση τους και παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν, κανείς στο τέλος της χρονιά δεν θα θυμάται πως κέρδισαν. Αν όμως παραμείνουν τα ίδια ρηχά επίπεδα, είναι πολύ πιθανόν να το πληρώσουν από το επόμενο κιόλας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ παίζει μέχρι στιγμής ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχει ομολογουμένως κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν έχει χάσει σε δυο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα σε Αποέλ και ΑΕΛ και γίνεται εύκολα κατανοητό, πως ο βαθμός δυσκολίας του επόμενου παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει αλλάξει από τη γη ως τον ουρανό. Για να περάσει το εμπόδιο της Λαρνακιώτικης ομάδας η ομάδα του Σαβέφσκι, χρειάζεται να εμφανιστεί σαν ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές μας πάντως, απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες τη στήριξη του κόσμου καθημερινά στο περίπτερο της κρατικής έκθεσης. Παίρνουν γερές ψυχολογικές ντόπες ενόψει της συνέχειας, ελπίζουμε μόνο να μην εκλαμβάνουν τη στήριξη ως αποδοχή των κατώτερων του αναμενομένου εμφανίσεων. Οφείλουν να δουν το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουν ότι υπάρχουν ακόμα…εφόδια στο υπόγειο και ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να κτυπήσουν τον τίτλο.