Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βατό θα το κάνει η καλή απόδοση

Βατό θα το κάνει η καλή απόδοση

img_3905


Από τη σιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε ένα πρόγραμμα τριών ντέρμπι σε τέσσερα παιχνίδια, όλοι πλέον μιλάνε για ένα πιο βατό πρόγραμμα, που προσφέρεται για ανάκαμψη και κάλυψη του χαμένου εδάφους. Επειδή όμως την έχουμε ξαναπάθει, καιρός να μάθουμε από τα παθήματα και να το πάρουμε απόφαση πως εύκολα είναι μόνο τα παιχνίδια στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει σαν ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τα περσινά άλλωστε είναι πολύ κοντινά για να τα ξεχάσουμε τόσο εύκολα. Πίσω από την αρχή, μετά εύκολο πρόγραμμα, νασου η ισοπαλία με τη Δόξα. Δυο βδομάδες μετά έρχεται και η ήττα από τον Απόλλωνα στο μοναδικό δύσκολο ματς της σειράς και καληνύχτα μας. Ας κοιτάξουμε πρώτα τη δική μας απόδοση που δεν είναι αυτή που πρέπει και μετά βλέπουμε και τον αντίπαλο.

Το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στην Αλκή. Όσο αδύνατη κι αν φαίνεται η Αθάνατη, είναι προφανές πως θα χρειαστεί μεγάλη σοβαρότητα από όλους, δεν μας παίρνει να χαλαρώνουμε. Μετά ακολουθεί η ΑΕΚ, το πιο δυνατό τεστ μέχρι το αιώνιο ντέρμπι. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβεί άμεσα και εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα για να χτίσει δυναμική και να βελτιώσει το παιχνίδι της, ίσως κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Αλλιώς, το έργο το έχουμε ξαναδεί…