Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λέο, Μεγκόλο και Γκανίου σήμερα στην κρατική έκθεση

Λέο, Μεγκόλο και Γκανίου σήμερα στην κρατική έκθεση

img_0882


Την ευκαιρία να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν όσοι βρεθούν στο περίπτερο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κρατική έκθεση σήμερα. Εκεί θα βρίσκεται ο Λεάντρο, ο Μενγκόλο και ο Ατάντα. Το δελτίο τύπου από την ΟΜΟΝΟΙΑ:

Το παρών τους στο περίπτερο (αριθμός 26) της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο χώρο της διεθνούς έκθεσης θα δώσουν σήμερα, στις 20:00, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Λεάντρο, Τζαστίν Μενγκόλο και Γκανίου Ατάντα.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να μοιράσουν αυτόγραφα στον κόσμο της ομάδας μας, θα φωτογραφηθούν και θα συνομιλήσουν μαζί του.

Επίσης, στο περίπτερο της ομάδας μας θα γίνεται βάψιμο προσώπου, διαγωνισμός σουτ, εκεί βρίσκονται και όλα τα συλλεκτικά αντικείμενα που δημοπρατούνται από την ημέρα που έγινε ο τηλεμαραθώνιος, ενώ υπάρχουν και αυθεντικά προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την Green Boutique, όπως και λαχνοί εισφοράς για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου μας.

Η έκθεση έχει ξεκινήσει από χθες και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου. Καθημερινά θα είναι ανοικτή σε συνεχόμενο ωράριο από τις 17:00 μέχρι και τις 22:00, ενώ την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.