Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ενημερώθηκε πως τον θέλουν – Αποφασίζει σύντομα

Ενημερώθηκε πως τον θέλουν – Αποφασίζει σύντομα


Συνάντηση με τον Αντρέ Σκέμπρι είχαν τεχνικό τιμ και διοίκηση όπου τον ενημέρωσαν πως τον θέλουν να συνεχίσει στην ομάδα μας. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε λίγο χρόνο από τους πράσινους αφού θέλει με τον εκπρόσωπο του να εξετάσουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού.

Ο Μαλτέζος ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και θέλει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος να μελετήσει κάποιες προτάσεις. Αν δεν βρει αυτό που θέλει, τότε θα κάτσει στο τραπέζι για να συζητήσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ποδοσφαιριστής με νέες δηλώσεις στην πατρίδα του, επαναλαμβάνει πως με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος θα αποφασίσει για το μέλλον του. “Το συμβόλαιο μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνεται με το τέλος του μήνα. Για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στο σημερινό και τελευταίο παιχνίδι της ομάδας”, ανέφερε, συμπληρώνοντας:

“Νομίζω ήταν η καλύτερη μου σεζόν και για τούτο θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε, όπως επίσης και τους συμπαίκτες μου αλλά και τον κόσμο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Όσον αφορά το μέλλον μου, θα αποφασίσω όταν τελειώσει η σεζόν”.