Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην αποστολή για Ιαπωνία, Ρουσιάς και Οικονομίδης!

Στην αποστολή για Ιαπωνία, Ρουσιάς και Οικονομίδης!


Κλήση στην Εθνική Ανδρών παίρνουν για πρώτη φορά Ονησίφορος Ρουσιάς και Γιώργος Οικονομίδης, που θα ταξιδέψουν μαζί με Γιώργο Εφραίμ και Χάρη Κυριάκου για την Ιαπωνία! Εκτός λόγω τραυματισμού ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Με εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για το φιλικό αγώνα με την ομάδα της χώρας, στις 27 Μαΐου.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Πάμπος Χριστοδούλου ανακοίνωσε σήμερα τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βρίσκονται στην αποστολή και στην κλήση βρίσκονται και αρκετά νέα πρόσωπα, ενώ υπάρχουν και κάποιες απουσίες.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά κλήθηκαν στην Εθνική Ανδρών ο Νικόλας Ιωάννου, ο Ονησίφορος Ρουσιάς, ο Πάνος Κωνσταντίνου και ο Γιώργος Οικονομίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν λόγω τραυματισμού οι Δημήτρης Χριστοφή, Τζέισον Δημητρίου, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Χαράλαμπος Κυριάκου και Στάθης Αλωνεύτης.

Κατόπιν συνεννόησης του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Πάμπου Χριστοδούλου με τον προπονητή της Εθνικής Νέων U-19 Γιάννο Σταυρινό, ο Ανδρέας Μακρής θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Νέων στην Ελβετία, για τους επίσημους αγώνες στον Elite Round.

Επίσης, εκτός αποστολής θα μείνει ο Ντόσσα Τζούνιορ αφού το Πρωτάθλημα Πολωνίας ολοκληρώνεται την 1η Ιουνίου.

Ο Μιχάλης Θαλασσίτης, που ήταν στα πλάνα του προπονητή της Εθνικής Ανδρών, τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στο Πρωτάθλημα που αγωνίζεται στην Αγγλία (υπέστη ρήξη χιαστών).
Ο Βίνσεντ Λαμπάν θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στην Ιαπωνία απευθείας από τη Ρουμανία στις 25 Μαΐου, λόγω συμμετοχής της ομάδας του στον τελικό του Κυπέλλου Ρουμανίας στις 23 Μαΐου.

Αναλυτικά η κλήση της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό στην Ιαπωνία:
ΑΕΚ Λάρνακας: Νέστωρ Μυτίδης
ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου
Ανόρθωση: Βαλεντίνος Σιέλης
ΑΠΟΕΛ: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Νικόλας Ιωάννου, Πιέρος Σωτηρίου
Απόλλων: Γιώργος Μερκής, Αγγελής Χαραλάμπους, Μάριος Στυλιανού
Άρης: Πάνος Κωνσταντίνου
Δόξα Κατωκοπιάς: Γιώργος Οικονομίδης
ΕΝΠ: Χριστάκης Μάστρου, Γιώργος Αρέστη
Ερμής Αραδίππου: Ανδρέας Παπαθανασίου
Ομόνοια Λευκωσίας: Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Χάρης Κυριάκου
Χαλκάνορας: Γιώργος Λοΐζου
Λειβαδειακός: Ηλίας Χαραλάμπους
AFC Astra Giurgiu:Βίνσεντ Λαμπάν
Metallurg Donetsk: Κωνσταντίνος Μακρίδης