Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στο Γκρότζισκ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Στο Γκρότζισκ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας


Ένα πολύ γνωστό μέρος για το προπονητικό τιμ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επιλέχθηκε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Οι πράσινοι επέλεξαν το Γκρότζισκ (50χλμ έξω από το Πόζναν – Πολωνία) και το προπονητικό κέντρο Γκρόκλιν, μέρος που η Αλκή έκανε παλαιότερα την προετοιμασία της με προπονητές τους Καϊάφα και Ιωακείμ και γυμναστή τον Παύλο Κκίναν.

Εκτός από την “Αθάνατη” εκεί βρέθηκε στο παρελθόν και η ΑΕΛ ενώ το 2012 είχε χρησιμοποιηθεί για την ανάγκες του EURO2012 με τους οικοδεσπότες Πολωνούς να το χρησιμοποιούν για τις προπονήσεις τους. Προετοιμασία στο ίδιο κέντρο τα τελευταία δύο χρόνια έκαναν επίσης, Ερυθρός Αστέρας, Λεχ Πόζναν, Βίσλα Κρακοβίας, Λέγκια Βαρσοβίας, κ.α.

Το Γκρόκλιν έχει τέσσερα ποδοσφαιρικά γήπεδα εκ των οποίων το ένα είναι με κερκίδες (5,000 θέσεων) και χρησιμοποιείται από ομάδες της περιοχής στα εγχώρια πρωταθλήματα. Υπάρχουν επίσης γήπεδα τένις, γυμναστήριο (με κέντρο για αποκατάσταση με σάουνα και τζακούζι), ενώ υπάρχει η δυνατότητα για προπόνηση σε λίμνη με κανό αλλά και ποδηλασία στην πόλη.

Οι πράσινοι θα έχουν στην Πολωνία 3 με 4 φιλικά παιχνίδια τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

[nggallery id=465]