Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έχουμε αγώνα αύριο

Έχουμε αγώνα αύριο

pod-othellos-172


Λίγο οι μεταγραφές, λίγο οι αποχωρήσεις και λίγο οι αποκαλύψεις του Μάριου Παναγή, έχουν αφήσει το αγωνιστικό κομμάτι στο παρασκήνιο. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια, αν η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν καλύτερη, τίποτα δεν θα μας έπαιρνε το μυαλό μας από το γήπεδο. Όπως και να έχει, η ουσία είναι πως η ομάδα μας αύριο δίνει αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και πρέπει να συγκεντρωθεί σε αυτόν.

Ο αντίπαλος μόλις έχει αλλάξει προπονητή και θέλει να κάνει νέα αρχή. Διαθέτει μονάδες ικανές να κάνουν τη ζημιά, άλλωστε το έχουν ήδη πετύχει στον πρώτο γύρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το ξεκάθαρο φαβορί κι ας μην είναι στα καλύτερα της. Σε περίπτωση όμως που παρουσιάσει νεκρά διαστήματα ή κάποιες από τις κτυπητές της αδυναμίες, η Σαλαμίνα έχει όλα τα φόντα να το εκμεταλλευτεί.

Εδώ που είμαστε, πρέπει απλά να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος πρέπει να είναι κάθε εβδομάδα η νίκη κι αν μας επιτρέψει η πορεία και η απόδοση μας, να βάλουμε κάτι πιο συγκεκριμένο. Καλή μπάλα, τρεις βαθμοί και ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2015.