Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι αποχωρήσεις στέλνουν μήνυμα

Οι αποχωρήσεις στέλνουν μήνυμα

pod-othellos-62-kaiafas


Από τη στιγμή που Σκέμπρι και Λεάντρο θα εγγραφούν σίγουρα στην ομάδα, είναι δεδομένο πως τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν. Λέμε τουλάχιστον γιατί οι πληροφορίες μιλάνε για 4 αποχωρήσεις και άλλες τόσες προσθήκες στο ρόστερ. Βέβαιος φαίνεται να είναι ο Ρόντρι, καθώς και ένας από τους Πορτογαλόφωνους ακραίους, ενώ οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για τους άλλους 2 που θα ακολουθήσουν.

Οι αποχωρήσεις πάντως στέλνουν μήνυμα στους υπόλοιπους πως πρέπει να ανεβούν. Δεν φταίνε προφανώς μόνοι όσοι φύγουν για τη πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί ήταν πολύ κατώτερη του αναμενόμενου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών με τις εμφανίσεις της στην Ευρώπη και στη συνέχεια μας προσγείωσε ανώμαλα για λόγους αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς.

Θα τονίσουμε πάντως ακόμα μια φορά, την ανάγκη όσοι φύγουν να το κάνουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση για το σωματείο. Δεν μας παίρνει να αυξάνουμε κι άλλο το χρέος και τα διαζύγια επιβάλλεται να είναι βελούδινα. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, έχουν όρους στα συμβόλαια για αποχώρηση με καταβολή 1 ή 2 μισθών. Ευχόμαστε πως αυτό ισχύει.